-
Podobna zawartość
-
Przez swr
Cześć. Wie ktoś może gdzie kupię takie ucho kute do ramki euro? chodzi głównie o to żeby był ten skos pod oczkiem, żeby się miał o co oprzeć pręt dolny ramki
-
Przez Moscov
Witam wszystkich serdecznie, dzisiaj wykonywałem pracę Manitou 634, zgasiłem ją na kilka godzin, po czym przyszedłem uruchomiłem i zapaliła się kontrolka od temperatury skrzyni biegów. Gdzie w pierwszej kolejności szukać przyczyny i co sprawdzić? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie
-
Przez jarolnik
Koledzy mam pytanie ładowacz UNHZ 500 podczas pracy wyciska mi oring spod pokrywy (nakretki) siłownika na łapie podpory potrafi naewt lekko ja wypchnąć i ucieka olej nakretka była wymieniana dwa lata temu gwint jest cały nie pokruszony i nie ma mądrego czemu tak się dzieje najgorzej jest w momencie zamykania jak wciągnie tłok do końca wtedy zawsze wywali oring
-
Przez Turek12
Cześć mam problem z turem
Po dłuższym staniu ciągnika z turem ten bardzo ciężko chodzi. Nie wiem o co może chodzić jesli sie "rozrusza"
to działa jak należy tur od hydrametu
-
Przez Biniuu1
Witam matbro ts270 na zimnym wysuwa maszt ale po 10min jak się rozgrzeje maszt przestaję działać miał ktoś taki problem?
-