Skocz do zawartości

Potrzebny katalog części oraz instrukcja obsługi do fendt 311 lsa turbomatik

adio213

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

Witaj @adio213 Instrukcji obsługi niestety nie mam, ale mam katalogi do Fendt'a, napisz do mnie lub zadzwoń i podaj numer VIN ciągnika to załatwię Ci katalog. :)

Pozdro!
sklep www.ZENOX.pl 
Części do zachodnich i polskich maszyn rolniczych 

sebastian.gorny@zenox.pl 
TEL. 723 678 743 

Dnia 13.07.2019 o 22:52, adio213 napisał:

Witam, potrzebuje instrukcje obsługi  oraz katalog części najlepiej w języku polski do fendt 311 lsa turbomatik rok 1990

Cześć, czy masz może instrukcje? Fendt 311 lsa turbomatik? Będę wdzięczna za odpowiedz 

Edytowane przez Werner
Błąd

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez MICH4Ł
      Witam. Orientuje się ktoś jaki jest koszt plus minus wymiany rozrządu lub może ktoś wymieniał w swoim fendt 700 com3?
    • Przez tomek121323
      Witam Panowie!
      Od kilku dni posiadam FENDTa 309 farmer na nowej kabinie (96rok). Sprawa jest następująca, nie wiem czy sprzedawca to krętacz albo może sam nie wiedział w co do konca nie wierze ale na panelu EHR pulsuje czerwona kontrolka diagnose. Wiem juz oczywiscie ze to kod błędu. W moim przypadku 32.
      w instrukcji od noweszego modelu (309CI) kod 32:Przyczyna: Zerwany przewód lub nie podlaczony czujnik. Zwarcie lub zwarcie z masą
      Następstwa: brak funkcji sworzni pomiaru sił Środki zaradcze:odciążyć sworznie pomiaru sił.

Wiem ze zasady działania EHR a wiec i budowa sa takie same w wielu modelach dlatego potrzebuje rady jak sie zabrac do naprawy. gdzie znajdują sie sworznie pomiaru sił? W innym poście kiedyś czytałem cos o czujnikach pomiaru uciągu ramion czy cos takiego, być możę to cos podobnego. Ja wyobrażam sobie to tak ze od sterowania EHR odchodzą jakieś kable które dochodzą do ramion i tam cos jest nie tak? Bede wdzieczny za każdą rade. Możę ktoś ma też jakies zapytania wiec jesli bede w stanie cos pomoc, doradzić piszcie smiało!
    • Przez martyniuk_93
      Witam, mam problem w moim Fendt mianowicie sprzegło jest jakby zapowietrzone, słabo bierze, jak się ciągnik rozgrzeje jest trochę lepiej, w tamtym roku ciągnik byk rozbierany i że sprzęgłem było wszystko ok, jest jakby problem ze sterowaniem, poradzi ktoś coś w tej sprawie ?
    • Przez krzysiek16m
      W tym temacie, prosiłbym o zamieszczanie instrukcje obsługi, katalogów części do ciągników marki Fendt.
    • Przez Symbiota
      Witam potrzebuje pomocy przy podłączeniu tura do ciągnika, może ktoś zna i mi wytłumaczyć, bo podłączam go na różne sposoby i ciągle coś nie tak, te 3 trójniki od rozdzielacza na dole były orginalne.

• Dodaj nową pozycję...