toperz

bizon przekładnia napędu nagarniacza

Polecane posty

toperz    4

potrzebuje katalog , zdjęcie ,  przekładni napędu nagarniacza stary typ , tłoczek jest z rowkiem na oring ,   

2 opcje albo naprawić to stare

albo wymiana na nwszy typ 

oglądałem katalog rekord  /1  i te nowe katalogi to  nie to (jest tam wersja przekładni nowszego typu) 

Majkelos    28

Ja mam stary typ, części dostaniesz. Jedynie ten wewnętrzny uszczelniacz jest ciężko założyć i mam zwykły oring.

toperz    4
17 godzin temu, Majkelos napisał:

Ja mam stary typ, części dostaniesz. Jedynie ten wewnętrzny uszczelniacz jest ciężko założyć i mam zwykły oring.

mówisz o zgarniaczu brudu..?? , na oprawie trójramiennej masz tylko łożysko oporowe tak ? 

masz może katalog (stary typ) 

Wiadomość z agroFakt.pl

Majkelos    28

jak mam oprawę trójramienna to mam 2 łożyska oporowe i kulkowe zabezpieczone segerem, i to wchodzi w walek przez uszczelniacz pyłowy i kolejny uszczelniacz od oleju.musisz zwrocic uwage na długosc srub oprawy na podtsawie tego bolca na wałku zeby nie wyskoczył.Załozylem tez dławik w rurke zeby olej nie szedł cała para tylko mikro dziurka.Jutro postaram sie tobie fotki wysłac katalogu

toperz    4

no  to masz chyba   nowy typ

na tłoczku(wałku) masz rowek na oring?  mniej więcej po srodku długości

toperz    4

i tu się okazuje że mam wersje przejściową , za diabła katalogu nie mogę dostać 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj