Deutz-Fahr Agrotron 630 TTV blokada podnośnika "kłódka"
Przez
pp1208, w Deutz-Fahr, Lamborghini, Same
-
Podobna zawartość
-
Przez Kacpeer123
Witam. Od pewnego czasu zastanawiam się nad kupnem ciągnika deutz fahr agrotron 6.05 i chciałbym wiedzieć jakie są opinie na jego temat, co psuje się najczęściej i jak jest z częściami. Z góry dziękuję za odpowiedź.
-
Przez hubertg7
Witam! Ciągnik Agrotron 150 2008r. nie pracował dwa dni, dzisiaj go odpaliłem i wyskoczył kod błędu 90, oczywiście nie było mowy o jeździe. po wyłączeniu hebla i włączeniu wyskoczył błąd EE. Czy ktoś jest w stanie podpowiedzieć co zrobić? w okolicy nie ma zbyt dobrego serwisu:/
-
Przez Michał6180
Witam zastawiam się na zakupem kosiarki dyskowej deutz fahr na centralnym zawieszeniu powyżej 2010 roku mam już jedną na oku i chciałbym się zapytać czym się różnią dyski tnące na 3 nozyki od tych na 2 wady i zalety za wszelkie odp bardzo szokuje
-
Przez JumperTomek
Działanie podnośnika i wyjść hydraulicznych naraz to objaw uszkodzonego rozdzielacza pod fotelem, czy ten przy kierownicy tez może być walnięty ?
Dosyć szybkie opadanie podnośnika to wina rozdzielacza, czy uszczelnień w siłowniku ? Z rozdzielacza pod kierownicą jest mokro.
Gdy dam dźwignie koło fotela na maksa do tyłu to pompa zaczyna wyć
Jest ktoś z okolic Częstochowy kto ogarnia hydraulike w mtz ?
Lepiej wywalić rozdzielacze i dać nowe czy bawić się z tymi starymi ?
-
Przez DamianDF
Witam. Może ktoś spotkał się z podobno sytuacja i jest w stanie coś podpowiedzieć.
Mianowicie, posiadam deutza fahra 5110G z adblue, którego zabrakło kilometr od domu. Po uzupełnieniu adblue w domu cały czas świeci się trójkąt (żółte ostrzeżenie z wykrzyknikiem) i dioda od adblue, w żaden sposób nie mogę tego wyłączyć, nie kasuje się to też kiedy odlacze prąd. Ktoś coś jest w stanie podpowiedzieć? Czy wgl można z tym jeździć, czy można jeździć bez adblue. Pozdrawiam
-