-
Podobna zawartość
-
Przez Marecki2922
Przedni TUZ zrobić w ciągniku to właściwie niewielki problem , trudniej jest z przednim WOM który w moim przypadku najbardziej przydałby się do kosiarki czołowej i tu mój pomysł ażeby zamontować na takiej kosiarce odpowiedni silnik spalinowy do jej napędzania .
Co o tym myślicie , jakieś sugestie a może już gdzieś widzieliście takie rozwiązanie ?
-
Przez Mikua
Cześć i czołem
Po zamontowaniu wałka rozrządu mam ponad 0.5 cm luzu wzdłużnego, miał ktoś taki problem ? wydaje mi sie że jest o wiele za duży.
W katalogu pokazane jest że nie idą tam żadne podkładki regulacyjne. idzie w jakiś sposób zmniejszyć go ?
-
Przez Dontcry
Witam. Otoz wydawało mi sie ze moja 60 chodzi na 3 tloki. Pierwsza proba diagnozy bylo luzowanie przewodow paliwowych przy wtryskach. Na jednym nie bylo reakcji silnika na odkrecnie rurki. Paliwo niby leci z wężyka. Wtryski byly wymienione w tamta zime. Co moze byc tego powodem?
-
Przez Maikel1987
Chce się dowiedzieć jak się spisuje skrzynia w tym modelu 5120 ? Drogi koszt naprawy skrzyni jak coś siadzie ? Ona jest na tarczkach czy jak ? Ogólnie ile wytrzymują ?
-
Przez Pstrąg
Witam,
Mam problem , otóż nie wiem gdzie znajduje się filtr skrzyni biegów w fendt 309c (silnik deutz) 2000r. Przekopałem forum i nadal nie wiem na 100 % gdzie jest. Ktoś wspominał ,że w okolicach tylnego lewego koła ale i tak nie mogłem znaleźć. Prosze o pomoc.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Problem John Deere 6920
Czytaj dalej »
John deere 1640+krone