JD 2140 - Wymiana uszczelniacza pompy
Przez
funos, w John Deere 4x60 i starsze
-
Podobna zawartość
-
Przez pawel100474
Jak odkręcić koło pasowe w case jx 60 bo chcę wymienić uszczelniacz bo mi cieknie.
-
Przez rolkam72
Witam wszytkich. Właśnie jestem przed zakupem nowej pompy do opryskiwacza biardzki 400l i tu pytanie.
Jakiej firmy najlepsza byłaby nowa pompa.Słyszałem rózne opinie Biardzkich nowych pompach i teraz właśnie takie pytanie jaka firma żeby to trochę pochodziło a nie oddawać na gwarancje po 20 ha oprysku ( słyszałem o takich przypadkach) .Może ktoś właśnie ma podobne doswiadczenia chętnie skorzystam z rad innych .
Ma to być pompa od 100 do 120l/min wydajności
-
Przez michroz
Dzień dobry,
Proszę o podpowiedź czy skomplikowana jest wymiana uszczelniacza/pierścienia uszczelniającego w przystawce przedniego napędu w Aresie 550 RX.
Czy trzeba odkręcać przystawkę od skrzyni czy może istnieje możliwość dobrania się do tego w jakiś prosty sposób ?
Z góry dziękuję za podpowiedźi.
-
Przez rolnik_profil
Witam. Na forum roznie piszą więc założyłem nowy temat. Massey ferguson 590 posiada dwie pompy hydrauliczne ? Tłoczkowa, zębatkowa
czy konieczne jest rozjechanie ciągnika do wyjęcia obu pomp?
ile filtrów oleju hydraulicznego posiada ? Jedni piszą, że jeden (pod spodem) a inni, że są dwa.
Gdzie oddać do regeneracji ?mechanik stwierdził, że jedna jest zatarta a druga ma uszkodzoną obudowę aluminiową Podobno w tucholi jest kilka zakładów i trzeba uważać który wybrać
prosze o pomoc i pozdrawiam
-
Przez Vroobel
Witam
Wymieniam piasty przelaczajace biegi wymieniłem już 3 ale 4 nie mogę, wybilem pręt w stronę mostu ale brakuje 3 cm żeby zdjąć wodzik, jak to wymienić?
-