Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
ma123    24

Witam mam problem ponieważ założyłem dwa dni temu nową pompe hydrauliczną wszystko było ok dziś podczepiłem tłukę noi pojechałem w pole i na końcu kawałka nie da sie podnieś nawet na pusto gdy unoszę ramiona bardzo lekko chodzą. jak podniosę to gdy stanę na ramieniu to opada i sprężynuje co to może być ja podejrzewam tłoka i tuleje .

Agrest    20532

Ja bym zajrzał do tego filtra przy prawej nodze. Przy zmianie pompy mogło  mogłeś zruszyć jakieś syfy w skrzyni i zawaliło filtr. U mnie tak właśnie się stało. I ramiona też sprężynowały. Filtr był zaklejony na amen.

paul7    1

Jak opuszcza i sprężynuje to się zapowietrzył podnośnik, ale Agrest też dobrze pisze że się mógł filtr zatkać. Wymyj go dobrze i napisz czy jest poprawa.

Wiadomość z agroFakt.pl

ma123    24
Napisano (edytowany)

no nie wiem ja gdy wymieniałem pompę miałem na końcu redukcji (tam gdzie pompa ssie olej) gumowy wąż przykręcony na opaskę mysle ze spadł i oto cały problem pewnie ale nie jestem pewien poza tym filtra nie wyczyszczę bo go nie mam tylny most jest od c328 olej mam pobierany ze skrzyni ponieważ pokrywa została kupiona nowa od c330

Edytowano przez ma123

paul7    1

Sprawdź na początek filtr i odpowietrz podnośnik może zaoszczędzisz sobie w ten sposób roboty:)

paul7    1
Napisano (edytowany)

W instrukcji jest napisane, ale napiszę

Podnosić do oporu i opuszczać do samego dołu powtarzać czynność aż do całkowitego odpowietrzenia.

Edytowano przez paul7

Agrest    20532

U mnie po wyczyszczeniu filtra samoczynnie się odpowietrzyło przy pierwszym podniesieniu.

Ziomal20084    43

Zatkany filtr, zapowietrzony układ, uszkodzony rozdzielacz- zobacz czy na środkowej funkcji jakaś reakcja jest, w najgorszym przypadku korpus do zdjęcia bo może wydmuchalo ciśnienie oring w miejscu gdzie pompa zasysa olej.

ma123    24

tam mam taką rurkę która wchodzi w olej i myslę że spadła przez co nie zasysa oleju

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez pablo21
      Ostatnio przeglądałem katalog częci z Grene i widziałem pompę hydrauliczną do c-330 wzmocnioną czym ona różni się od zwykłej, jaki ma wydatek, i co da jej założenie w ciapku(będzie szybciej podnosił?)

Od kiedy to się pisze pąpa?
    • Przez Ofi
      Próbował ktoś taki patent? Chodzi oczywiście o podgrzewanie ciągnika przed odpaleniem w zimne dni tanią, przenośną płytą indukcyjną "na jeden garnek". Farelka się słabo sprawdza i szukam czegoś skuteczniejszego, ale tak by nie babrać się w modyfikacje ciągnika. W internecie nie znalazłem, żeby ktoś coś takiego próbował robić.

W domu mam indukcję i wielki żeliwny wok - płyta grzeje go dosyć szybko do 200C i nie ma strat na grzanie powietrza dookoła.
    • Przez DariuszRobertWasilewski
      wycinka drzew nie wiedząc gdzie granicą

Woj lodzkie
      Lodzkie
    • Przez Adam15203
      hej prosze o pomoc bo w instrukcji nic o tym nie ma a wiec po odpaleniu ciagnika tuz podnosi maszyne normalnie czyli naciskam przycisk i podnosi ale gdy opuszcze maszyne i chce znowu podniesc naciskam przycisk jest 10s do 15s przerwy i dopiero podnosi gdy juz zacznie podnosić idzie szybko tylko czemu jest taka dluga przerwa od nacisniecia przycisku do rozpoczecia podnoszenia
    • Przez SebastianP
      Chciałbym samodzielnie zamontować wspomaganie do c330 napędzane z rozrządu. Oś okrągła. Montował ktoś? Jaki zestaw polecacie? Mile widziane linki, oceny i opis problemów przy montażu. Pozdrawiam.
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj