grzegorzhejniak

Wymiana łożyska 6209 na wałku pośrednim w skrzyni c 330

Polecane posty

Witam to mój pierwszy post proszę o wyrozumiałość. Mam pytanie czy jest sposób na wymianę  łożyska opisanego w temacie bez rozbierania całej skrzyni. Położenie łożyska zaznaczyłem na rysunku.

received_2299544633652532.jpeg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez pablo21
      Ostatnio przeglądałem katalog częci z Grene i widziałem pompę hydrauliczną do c-330 wzmocnioną czym ona różni się od zwykłej, jaki ma wydatek, i co da jej założenie w ciapku(będzie szybciej podnosił?)

Od kiedy to się pisze pąpa?
    • Przez SebastianP
      Chciałbym samodzielnie zamontować wspomaganie do c330 napędzane z rozrządu. Oś okrągła. Montował ktoś? Jaki zestaw polecacie? Mile widziane linki, oceny i opis problemów przy montażu. Pozdrawiam.
    • Przez Nasters
      Witam może ktoś wymianiał pierścienie tłokowe we włoskim silniku stosowanym w same i lamborghini.Chodzi mi tu dokładnie o Lamborghini 1060  6cyl.Trzeba odjezdzać przodkiem żeby zdjać miske ??? ktoś cos ?
    • Przez Mc3
      Witam, wymieniłem pompę hyd na wzmacniania hylmet aluminiowa, zrobilem bezpośrednie podłączenie pod rozdzielacz tura a powrót pod rozdzielacz org pod siedzeniem. Ciśnienie rozdzielacza tura ma 180-190bar (tak ma fabrycznie ustawione ), ciśnienie w rozdzielaczu pod siedzeniem nie przestawialem (kiedyś mierzylem było ok 120). Tur jak i podnośnik ładnie podnosi ale pompa wydaje dziwny dźwięk jakby trochę wyła, naciskajac sprzęgło lub gdy wyłączne pompę ustaje. Co może być tego przyczyną? 
    • Przez xzy
      Witam , czy ktos wie jaki jest numer kozyska stozkowe piasty przyczepy d 50 . Chodzi o to mniejsze i wieksze bo niestety nie jestem wstanie odczytac na starych . Za odpowiedz z gory dziekuje 
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj