Sprawdź Wymiana łożyska 6209 na wałku pośrednim w skrzyni c 330 na AgroTesty.pl
Ursus C-330 Dane techniczne TEST
Ursus C-330 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez pablo21
Ostatnio przeglądałem katalog częci z Grene i widziałem pompę hydrauliczną do c-330 wzmocnioną czym ona różni się od zwykłej, jaki ma wydatek, i co da jej założenie w ciapku(będzie szybciej podnosił?)
Od kiedy to się pisze pąpa?
-
Przez SebastianP
Chciałbym samodzielnie zamontować wspomaganie do c330 napędzane z rozrządu. Oś okrągła. Montował ktoś? Jaki zestaw polecacie? Mile widziane linki, oceny i opis problemów przy montażu. Pozdrawiam.
-
Przez Nasters
Witam może ktoś wymianiał pierścienie tłokowe we włoskim silniku stosowanym w same i lamborghini.Chodzi mi tu dokładnie o Lamborghini 1060 6cyl.Trzeba odjezdzać przodkiem żeby zdjać miske ??? ktoś cos ?
-
Przez Mc3
Witam, wymieniłem pompę hyd na wzmacniania hylmet aluminiowa, zrobilem bezpośrednie podłączenie pod rozdzielacz tura a powrót pod rozdzielacz org pod siedzeniem. Ciśnienie rozdzielacza tura ma 180-190bar (tak ma fabrycznie ustawione ), ciśnienie w rozdzielaczu pod siedzeniem nie przestawialem (kiedyś mierzylem było ok 120). Tur jak i podnośnik ładnie podnosi ale pompa wydaje dziwny dźwięk jakby trochę wyła, naciskajac sprzęgło lub gdy wyłączne pompę ustaje. Co może być tego przyczyną?
-
Przez xzy
Witam , czy ktos wie jaki jest numer kozyska stozkowe piasty przyczepy d 50 . Chodzi o to mniejsze i wieksze bo niestety nie jestem wstanie odczytac na starych . Za odpowiedz z gory dziekuje
-