jaki ciągnik wybrać john deere 6610 czy deutz fahr agrotron 120
Przez
jakn, w Jaki ciągnik wybrać ?
-
Podobna zawartość
-
Przez Mateuszek12
Witam pomoże ktoś może miał ktoś problem tego typu. Niekce działać mi klimatyzacja w john deere 6910s co to może być za przyczyna.
-
Przez Opolskirobol
Witam, mam zamiar kupić ciągnik w przedziale mocy 100-110km. Otrzymałem oferty na nh t5 105 skrzynia dc 24x24 z dodatkowego wyposarzenia fotel pneumatyczny szersze opony 440 i 540 i obciążnik przód za cenę 176tys netto. Case farmall 105c skrzynia 24x24 z tym samym wyposażeniem plus multifunkcyjna dźwignia zmiany biegów za cenę 180tys netto. Ceny do kosmetycznych negocjacji jak to mówią dealerzy. Co myślicie o tych modelach, może ktoś ma jakieś inne propozycje? Myślałem również nad deutz fahr 5110g tylko nie wiem jak z awaryjnoscia gdyż nikt w okolicy takowego nie ma.
-
Przez Adriane77
Witam ostatnio mam problem z póbiegami w renault ares 610rz mam go ponad rok i wszystko było wporzątku ale teraz póbiegi nie działają i migają tylko kontrolki od póbiegów 1 i 4 nie wiem co mam robić
-
Przez lukasz1337
Witam Mam zamiar kupic renault ze skrzynią traktonic(chyba tak sie nazywa) oraz rewersem elektro... szukam opini ...
-
Przez bialy1989
Witam. Poszukuję kogoś kto podłączy mi antenę Star fire 3000 jako antenę wysyłającą sygnał rtk na moim budynku. Chodzi też o zrobienie wiązki zasilajacej. Temat jest pilny bo wiosna się zbliża a gość który miał to zrobić nie odbiera telefonu. Pokryje koszty dojazdu,miejscowość Kowalewo Pomorskie. Pozdrawiam
-