Dziwna głośna praca nowej pompy hydraulicznej c330
Przez
Mc3, w Układ hydrauliczny
Sprawdź Dziwna głośna praca nowej pompy hydraulicznej c330 na AgroTesty.pl
Ursus C-330 Dane techniczne TEST
Ursus C-330 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez pablo21
Ostatnio przeglądałem katalog częci z Grene i widziałem pompę hydrauliczną do c-330 wzmocnioną czym ona różni się od zwykłej, jaki ma wydatek, i co da jej założenie w ciapku(będzie szybciej podnosił?)
Od kiedy to się pisze pąpa?
-
Przez LubieTosty
witam mam 25lat szukam dorywczej pracy na gospodarstwie okolice Włoszczowy świętokrzyskie posiadam prawo jazdy B, B+E, T mam duże doświadczenie prowadzeniu maszyn rolniczych prac dorywcza na codzien pracuje ale po pracy mogę przyjechać na gospodarstwo pracuje po 8H
proszę pisać w prywatnych wiadomościach lub na
email Damianskoda2@gmail.com
-
Przez SebastianP
Chciałbym samodzielnie zamontować wspomaganie do c330 napędzane z rozrządu. Oś okrągła. Montował ktoś? Jaki zestaw polecacie? Mile widziane linki, oceny i opis problemów przy montażu. Pozdrawiam.
-
Przez Daaniel766
Witam. Mam taki problem z opryskiwaczem, że ciecz z dysz pulsuje. Zawsze pryskalem na wolnych obrotach ciśnienie stałe i elegancko szlo. W tym roku mam taki problem, że widzę jak ciecz z dysz pulsuje również na wyższych obrotach, znikomo, lecz jednak pulsuje. Następnie zauważyłem jak wskazówka na manometrze faluje lekko i następne objawy to takie, że słychać jak pompa pracuje i po pewnym czasie jakby ta pompa się lekko zapowietrzala lub coś takiego, słychać inna jej prace. Ktoś pomoże co może być?
-
Przez PaweLisowicz
Sprzedam 2 pierścienie starego typu i 2 środki do c-330. Link do aukcji: https://www.olx.pl/oferta/obciazniki-c4011-c328-c330-c360-c355-CID757-IDzHBoV.html#4cedd9a6e8;promoted
-