Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Dobiega żywota pompa w moim pilmecie 412.  Na rynku jest sporo zamienników.  Możecie polecić coś sprawdzonego co przeżyje nie tylko gwarancję .2 lata temu zmieniałem zaworki i popracowały rok. Jeżeli całe pompy sa takie to będę  remontował swoją. 

Moja wyglądem przypomina tą

1523608578.5119.jpg

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez wieslawa_olo
      Witam. Kupię opryskiwacz pilmet 1000l ciągany jak na załączonym zdjeciu albo inny opryskiwacz podobnego nowszego typu (biardzki, krukowiak). Może ktoś posiada na sprzedaż coś w podobie? Pozdrawiam.

• Przez wysos
      czy w opryskiwaczu pilmet rex 2521 z belką podzieloną na 5 sekcji da się jakoś te sekcje i sterownik (pełen komputer) ustawić tak aby pryskać na ścieżkach 15m? oziminy Mam z takimi ścieżkami posiane a chce kupić większy opryskiwacz.
    • Przez PronarekP5
      Witam kolegów , kupiłem Case CS 110 , ciągnik miał problemy przy odpaleniu na zimnym silniku poniżej temparatury na zewnątrz 0* , i był na moje oko mulowaty trochę ,  i od tego się zaczęło ... Wymontowalem pompę wtryskową i poszła do sprawdzenia , pompa ok wszystko elegancko , ale teraz problem z ustawieniem jej ponownie , ustawiałem wg. znaków i blokaz ciągnik za Chiny nie odpali dymi jak wściekły i nic , czyli nie to miejsce , cechy na pompie ok , blokada na kole zamachowym , i nic , nawet był na GMP ustawiony i pompa na cechy i nic, różne kombinacje były próbowane , i nic , czy ktoś z was ma skuteczny patent na zamontowanie i ustawienie pompy wtryskowej w silniku sisu ? 
    • Przez Wojtas974
      Witam, wymieniałem ostatnio pompę wtryskowa.. założyłem po regeneracji i mam dziwne wrażenie że traktor nie osiąga pełnych obrotów. Strasznie wolno wchodzi na wyższe obroty. Jaka może być przyczyną? może to być to że pompa musisz się dopasować i rozchulac sama?
    • Przez KrowieBieszczady
      Witam 
      Mam problem z pompa hydrauliczna w ciągniku. Pompa jest w pełni sprawna, lecz jest spory przeciek na jednym z wałków przystawki. „Tradycyjni” pompiarze nie chcą podjąć się roboty gdyż wina leży w przystawce, a nie samej pompie.
      Posiada ktoś namiar na firmę/osobę, która podjęłaby się uszczelnienia/naprawy?
  • Dodaj nową pozycję...
v