Nie działa klimatyzacja (Renault Ares)
-
Podobna zawartość
-
Przez Przemooo0724
Czemu wom 540 na pusto działa a po podłączeniu już nie. Na 1000 działa bez zarzutu. Np przy podłączeniu do rozrzutnika nawet z pustym nie chodzi. Włączę wom to zaczyna tylko wyć i się nie kręci, może mi to ktoś wyjaśnić?
-
Przez Matus9108
Witam. Chodzi o klimatyzacje w kombajnie Massey Ferguson 27 ze sprężarką YORK.
Jaką spreżarką mogę zastąpić tego YORK-a żeby mi dobrze chłodziło i była wydajna ?
Chodzi mi o jakąś sprężarkę używkę od jakiegoś samochodu osobowego czy coś takiego.
Prosze o pomoc. POZDRAWIAM
-
Przez jaszczur2008
Witam.
Ma ktos zalozona klime postojowa (montowana w szyberdachu) z ciezarowki w Bizonie lub innym sprzecie rolniczym?
Ciekawi mnie jak to zdaje egzamin w upaly, bo mysle by zamontowac w swoim rekordzie. Montaz latwy, bo dziure w dachu wyciac, zamocowac i doprowadzic prad.
-
Przez dzakubek83
Witam posiadam john deera 6400 mojemu bratu podczas orki odpadło jedno ramie tu na samej górze jeden siłownik był wysunięty maxymalnie a drugi w połowie po złożeniu nie działa mi podnoszenie ani opuszczanie w kabinie ,co zrobić ??
-
Przez razorM31
Witam
Mam problem, mianowicie nie działa mi podnośnik w ciągniku Case 5120, nie reaguje na żadne polecenia, kontrolka non stop mruga na pomarańczowo. Jaka może być przyczyna?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem z alternatorem MF255
Renault 80.14 TX + Amazone D8 Super