Dotacje na nawadnianie
-
Podobna zawartość
-
Przez zacx18
Witam pisze ponieważ nie wiem jaki olej zalać do skrzyni na każdej stronie internetowej są inne dane dotyczące oleju na jednej jest stou na innej utto tak samo z parametrami 10w30 ,10w40 jaki jest prawidłowy ?
-
Przez iroo10
Witam.
Mam problem z napędem w nh tl 100. Napęd jest cały czas włączony, nie reaguje na przycisk. Oprócz tego ciągnik ma problem hamulcami wyciekło trochę płynu z pompki, płyn został uzupełniony. Ciągnik jedzie, ale czuć jakby coś go hamowało. Być może obie awarie są powiązane ponieważ wystąpiły w podobnym okresie. Od czego zacząć poszukiwania przyczyny?
-
Przez Wojtek02055
Witam poszukuje nowego ciągnika o mocy do 100 km. Muszę sie zmieścić w 175 tysiącach netto. Myślałem nad Deutz fahrem 5100g. Dodam jeszcze że będzie to ciągnik współpracujący z turem
-
Przez Wesolymaniek
Witam Kolegów i prosze o pomoc. chce wymienic pompe w opryskiwaczu Bury Perkoz 600 l lance 12 m . w tej firmie doradzili aby zamontowac teraz pompe Udor Zeta 100 i moje pytanko co myslicie na jej temat. nie znam jej jakiej to produkcji i jaka jakosc cena ok 1600 zł podobno u nich . wogole chce go zmodernizowac bo juz ma 14 latek a pozatym chce go teraz przedewszystkim wykorzystywac przy plantacji truskawki . wiec chce tkaze wymienic filt ssawny rozdzielacz i mysle o takim z zaworem stalocisnieniowym i co myslicie o tym wszystkim???/ pozdrawim i czekam na odzew

Rekomendowane odpowiedzi
Dotacja
100 tysięcy zł na nawadnianie!