-
Podobna zawartość
-
Przez Dominik4321
Witam mam do wyboru dwie prasy pasowe. Jedna z nich to McHale V660 która posiada 3 pasy. Drugą z nich jest John Deere V451M która posiada 6 pasów. Proszę o wypisanie wad i zalet tych pras i czy lepsze bele są z prasy 3 pasowej czy 6 pasowej.
-
Przez Seba7341
Witam serdecznie
Mam jedno pytanie.
Posiadam prasę rolujaca class variant 180 i dzieje mi się następującą sytuacja.
Podczas podawania siatki siatka nie leci na dol do komory beli tylko zaczyna się kotlowac tuż pod wałkiem gumowym co napędza siatke i gdy zrobi się wiecie tej siatki ta Zaczyna nawijac się na ten gumowy lub metalowy wałek.
Mial ktoś może taki przypadek lub wie co może być winne??,
Z góry dzięki
-
Przez Hipo453
Witam, a więc tak mam problem w sipmie z owijaniem sznurka, gdy puszczę sznurek i owija do lewej strony dochodzi do ogranicznika i sznurek pęka. Tak dzieje się prawie za każdym razem co to może być przyczyną? Dodam że w tamtym roku wymieniłem na nowy rozprowadzacz sznurka. Drugi problem z łozyskiem z przekładni kontowej wychodzi walek na scianke i tam jest to łozysko. Przy dobijaniu beli ono się sypie po 20 belkach trzeba nowe łożysko. Czy to wina wałka, że jest podgięty i ma bicie ? Nwm już sam. Dzieki za pomoc :)
-
Przez prasamchalle
Witam. Jeżeli ktokolwiek ma problem z nowymi prasami McHale dotyczący siły zgniotu, lub podobnych rzeczy - proszę o kontakt pod numerem: 512054681.
Planuję zebrać osoby do pozwu zbiorowego. Więcej informacji pod wyżej podanym numerem.
-