Czy polecacie ZSR w Ostrożanach.
-
Podobna zawartość
-
Przez Ursus1614Turbo
Witam drogich użytkowników AF.
Kto się wybiera do tej szkoły i na jaki profil idziecie ??
Ja się wybieram na Technik Mechanizacji Rolnictwa.
-
Przez Gość Profil usunięty
Chciałem się dowiedzieć jak jest z technikum mechanizacji rolnictwa w Miętnym, na jakiej zasadzie przyjmują, jakie są przedmioty rozszerzone, i jak tam ogólnje jest
-
Przez dambed15
Witam Posiadam 20a truskawek i są to honoeye i salut i na jesień mam zamiar dosadzić drugie 20a. Jakie odmiany polecacie , posiadam drugą klasę ziemi.Chodzi mi o dosyć duża wydajność i w miarę duże owoce. Proszę o wasze rady. Pozdrawiam
-
Przez lewy01
Założyłem ten temat, bo z ojcem przymierzamy się do kupna nowego ciąnika i tu zaczyna się problem. Mamy 33ha, przeważnie gleby klasy 4,5, i 6. Będzie miał założony ładowacz, a do pomocy c-330 i c-385. W jaka markę warto zainwestować New Holland, Zetor, Case, Ursus, Landini, McCormick, Steyr ?
-
Przez LipaK97
Witam. Piszę do was z prośbą, w najbliższym czasie planujemy zakup nowego beczkowozu z osią pojedynczą do 5000 L, jakie firmy + modele byście polecili z podanych poniżej, bądź może i nawet inne. Ogółem beczkowóz miałby pracować z MF 5611. Nasz wybór oscyluje pomiędzy :
- Joskin MODULO2 5000 ME (cenowo podobno w granicach 33 tyś. netto, chodź nie jest to 100% informacja)
- Meprozet Kościan PN - 50 (cenowo ok. 22800 tyś. netto)
- POMOT 5000L (dokładnej ceny jeszcze nie znamy)
Bardzo proszę o fachowe doradztwo w wyborze z uzasadnieniem jeżeli to możliwe. Chcę dodać, że niestety nie znam się na beczkowozach, dlatego też pytam właśnie Was o opinie.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ladowarka schaffer 548
Ursus C-385 & Krone KR 8-16