-
Podobna zawartość
-
Przez kamil2002
Chciałbym pociągnąć nową instalację elektryczną do halogenów. Z podłączeniem i gdzie co do czego to kumam bazę.
Ale zastanawiam się nad jednym czy przewody pociągnąć prosto z akumulatora plus i minus , czy gdzieś z bezpieczników ale nie wiem gdzie się tam podpiąć. Nie wiem jak się za to zabrać
-
Przez Młody_mich
Witam, zastanawiam się nad zakupem naczepy (typowej pod tira) do ciągnika (podłączanie przez wózek dolly). I mam pytanie jak wygląda rejestracja, czy da się zmienić z ciężarowej na rolniczą (poprzez zmianę opon itp) ? Komuś się w ogóle udało i w jaki sposób
Z góry dziękuje za odpowiedzi
-
Przez Elvis1090
Witam mam zamiar kupić nową prasę do 80tys brutto... myślałem o ursusie z-597 tylko że niema ich za wiele na rynku i ostatnio sytuacja w ursusie kiepsko wygląda więc zaczynam się wahać... może ktoś poleci jakąś fajną prasę w tych pieniądzach dobrze by było jakby miała rotor.
-
Przez szymolus
Witam ! Panowie jestem konstruktorem maszyn. Pragnę skierować do Was pytanie, mianowicie jakie urządzenia/maszyny są potrzebne w gospodarstwie aby usprawnić pracę? Bez różnicy czy to uprawa czy praca przy zwierzętach. Chodzi mi o zrobienie produktu, którego jeszcze nie ma na rynku. Z góry dzięki za podpowiedzi !
-
Przez dominikl95
Panowie potrzebuje podać mojemu rabarberowi potas dolistnie jakie Wogole są nazwy nawozów Znalazłem tylko FOSFYN ale nie wiem czy to się sprawdzi w rabarberze
-