owijarka Problem z sterownikiem owijarki Taarup/Kverneland 7667
Przez
xazzer, w Urządzenia elektroniczne (sterowniki pras, opryskiwaczy, komputery kombajnów)
-
Podobna zawartość
-
Przez mlody5674
Witam chce kupić owijarkę samozaładowczą i mam dylemat która wybrać, słyszałem ze Sipma jest troszkę lepsza od pronra, ktoś miał doświadczenie z tymi owijarkami proszę o wasze opinie która wybrać żeby można było pracować bez awaryjnie, z góry dziękuje za odpowiedzi Pozdrawiam !
-
Przez damianraki3
Witam posiadam ciągnig Renault Ergos przywieziony z Francji tylko ktoś zabrał wiązkę elektryczną z silnika wraz z sterownikiem i licznikem z kabiny.Posiada on pompę wtryskową Stanadyne DE2435-5960 RE-518166 taka z wtyczką na dwa piny z tyłu i wie ktoś może czy jest jakaś możliwość podłączenia na krótko aby sprawdzić czy ten silnik w ogóle pracuje bo nie wiem czy kłaść w niego pieniądze. A może ma ktoś pewnego sprzedawce części elektronicznych do tych ciągników.
-
Przez wojmaj29@wp.pl
Witam
Mam problem w rozrzutniku brochard dragon model 2001 04r.Rozrzutnik jest na własnej hydraulice i mam sterowanie klapy i posuwu ze sterownika. Problem polega na tym że jeżeli wyreguluje pokrętłem od szybkości posuwu to (jeśli ustawię na max) to klapa unosi się bardzo szybko. Jeżeli ustawię pokrętło na min czyli 1 to klapa w ogóle się nie unosi. A posuw w jednym i drugim przypadku działa ale cały czas na jednej szybkości.
Czy ktoś może wie co zrobić?
-
Przez Radzio86
Witam.
Drodzy forumowicze, powiedzcie mi proszę czy Zetor 7211 bez przedniego napędu poradzi sobie z pługiem zagonowym Kverneland 3 skibowym 16 calowym ? Ziemia mieszana - od ciężkiej gliny po piaski.
Jestem też ciekawy jak duży pług obrotowy może poradzić taki ciągnik ?
-
Przez karol210589
Szanowni koledzy. Post na prośbę kolegi ale bardzo proszę o pomoc. Kolega kupił rozsiewacz Kvernelanda ale nie ma do niego instrukcji. Rozsiewacz nie posiada nalepek żadnych jedynie tabliczkę znamionowa która wysyłam pod postem. Rozsiewacz posiada wagę i sterownik. Proszę o pomoc...
Dodam że na stronie internetowej nie znalazłem instrukcji, również dealer nie wykazał się odpowiednią kompetencją. Gdy np potrzebowałem instrukcji w języku polskim od Hardiego wystarczył jeden telefon do serwisu głównego i dostałem na email w formie pdf.
-