donweter1989

Ceny bydła 2019

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
kw22    20
3 godziny temu, Kamilek1 napisał:

nie wiem o czym mowil dokaldnie ale cos w stylu np nacisku jak przy hamowaniu na os. Jako ciekawostke dodam ze ten pan opowiedzial mi historie jak jakis handlarz kupowal jakies czesci do wagi od nich i chwalil sie (ten handlarz) ze potrafi miec nawet czujnik ktory manipuluje waga zblizeniowo ukryty w zegarku.. masakra...  wiec wydaje mi sie ze jedyna sluszna droga dla nas to miec swoja wage jesli posiadamy znaczna ilosc bydla

może to nie był handlarz tylko agent 007 james bond

• Haha 1

komizmo    2617

jak dla niektórych strata 200 kg na żywej (ile by ich na samochodzie nie było) jest spoko to o co to darcie mordy, że w skupie staniały. no big deal 😎 

Wiadomość z agroFakt.pl

zyga2905    19
4 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

Dziś dzwonił sokołów do mnie za bydłem ale grzecznie odmówilem sprzedaży :)

Jaką cene proponowali? ja jutro dzwonie do nich bo już miejsca brakuje ...

Gość   
Gość

Co wy tam gadacie że 18 mc zobacz sobie kumpla jarka na YT on sprzedaje 16-17 mc po 750 kg hahahahahahaahahahahah 

Elvis1090    110
2 minuty temu, zkordalski napisał:

Co wy tam gadacie że 18 mc zobacz sobie kumpla jarka na YT on sprzedaje 16-17 mc po 750 kg hahahahahahaahahahahah 

podrzuć link do jego kanału na YT

Gość   
Gość

przepraszam 14 mc :D jebłem 

Gość   
Gość

Nie sztuka kupić 6msc odsada i trzymać 18 msc. 😂

Azor07    715

Sprzedany byk SM (zdjęcie w galerii ) 815kg ,8.50brutto odbiorca Brzegowy

lukaszwlkp    57
1 godzinę temu, zkordalski napisał:

przepraszam 14 mc :D jebłem 

Nie wiem po co ja się mecze z tym bydłem wgl i trzymam po dwa lata

• Haha 1

tomcio124d    7

Dałem się namówić dziś odbiór

Byki poubojowo  klasa O - 13,20 netto

klasa R  13,60 netto

5 szt. wiek 22- 26 m-cy waga wieczorem   DOBRZE????

mqrcin1991    7
22 godziny temu, krzysztofek501 napisał:

Dziś sprzedane 4 ładnie umięśnione jałówki tzw. dobry mieszaniec. Średnia waga 580 netto, ważone wszystkie razem na wadze ogólnej cena 8 zł brutto. Woj. podlaskie

Kolego kto zabierał? 

Gość   
Gość

@JarekBazydlo to jego kanał. Myślałem, że jego sława obiegła już cały kraj. Na jakim Ty za...u mieszkasz, że nie wiesz? 😂😂😂😂😉

komizmo    2617
Przed chwilą, Thomas2135 napisał:

@JarekBazydlo to jego kanał. Myślałem, że jego sława obiegła już cały kraj. Na jakim Ty za...u mieszkasz, że nie wiesz? 😂😂😂😂😉

ja pier#ole ,nie oglądałem jego profilu. Myślałem ze to jakiś bogaty banan bo nowa kia,sto sztuk bydla i dziadki na wczasach w górach. 

a tu c330 na wzmocnionej pompie i pięć byków u babci w piwnicy...

• Haha 1

Gość   
Gość

Ale ja o innym kanale. Nie tym z postu wyżej. 

komizmo    2617

ok.kumam

obczaje,może sie czegoś nauczę 😁 

Edytowano przez komizmo

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj