Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu nikt Ci nie napisze ceny nowego ciągnika bo wszystkie posłuszne pieski się słuchają pana dilera który zakazuje upubliczniana cen :D A następnie płaczą w innych tematach że nie ma wolnego rynku w naszym kraju.

Opublikowano

Partyzant85 - celna uwaga:)

Nawet w takiej luźnej rozmowie (np. na pokazach polowych) jak zapytałem się takiego "rolnika" o to ile dal za ciągnik bo interesuje mnie taki sam model to odpowiedział :

"TAJEMNICA..." Nikt nas nie musi wykańczać bo sami siebie utopimy w łyżce wody... 

Ale jestem tego zdania ze nie możemy ujednolicać jeden, dwóch ,trzech .... wielkich "panów" nie musi zaraz oznaczać ze WSZYSTCY rolnicy tacy są:)

Będę w najbliższych tygodniach u dealerów JD  to podam ceny za JD5090M. 

• Like 1
Opublikowano

Panowie chce Was ostrzec przed dilerem JD Agroefekt w Czekan.. Dziś rozmawiałem z sąsiadem i miał tam ugadanego JD 6M, przedstawiciel 4 krotnie bo tyle razy się spotykali potwierdzał cenę, niestety odcięcie prądu uniemożliwiło podpisanie faktury proforma. I teraz uwaga, wraz z powrotem prądu cena poszła w górę ponad 10tyś. Dlaczego? Pan przedstawiciel czuł się pokrzywdzony że sąsiad zadzwonił do centrali w Sycowie podpytać na ile oni wyceniają ten ciągnik... dno i żenada

• Like 1
Opublikowano
https://www.agriaffaires.pl/uzywany-sprzet/ciagnik-rolniczy/29122801/john-deere-6155r.html jd myślę że wyposażony jak fendt i cena chyba też podobna dla tych co uważają że fendt ma ogromną przebitke na cenie, ale niech porównają wyposażenie ciągników
Opublikowano
no pewnie tak ale juz na innej skrzyni i innym wyposażeniu. co do kół gdyby dało się zamontować błotniki przednie to bym wziął wszystkie cztery DF-a o tym samym rozmiarze, może bybtroche dziwacznie wyglądał ale wyższy byłby, opony 420tył i przód 340 dla mnie dobry rozmiar bo mieszczą się na styk w ścieżki a za wąskich nie chciałem, jedyne co bym nie polecał brać felg Polskich bo idioci nie wiem jak malują ale jak wjechałem w rzepak to wszędzie na rantach na wystających częściach felgi nie ma juz lakieru jedyne co zostało do podkład i jeszcze idioci mówią że to z mojej winy bo uszkodziły to rośliny a nie samoczynnie odpadł lakier. Jeszcze nie przydażyło mi się w rzadnym ciągniku żeby z felg schodził lakier pod wpływem otarć przez rośline
Opublikowano
Dnia 1.01.2019 o 19:11, Pawelch91 napisał:

Partyzant85 - celna uwaga:)

Nawet w takiej luźnej rozmowie (np. na pokazach polowych) jak zapytałem się takiego "rolnika" o to ile dal za ciągnik bo interesuje mnie taki sam model to odpowiedział :

"TAJEMNICA..." Nikt nas nie musi wykańczać bo sami siebie utopimy w łyżce wody... 

Ale jestem tego zdania ze nie możemy ujednolicać jeden, dwóch ,trzech .... wielkich "panów" nie musi zaraz oznaczać ze WSZYSTCY rolnicy tacy są:)

Będę w najbliższych tygodniach u dealerów JD  to podam ceny za JD5090M. 

Podpytaj się i podstawową wersję od jakiej kwoty zaczyna się pułap bo w internetowych prospektach coś od 170k reklamują, ciekawi mnie czy z tego coś jeszcze można urwać🤔🤔

Opublikowano
Dnia 9.01.2019 o 20:49, Bartek933 napisał:

Panowie chce Was ostrzec przed dilerem JD Agroefekt w Czekan.. Dziś rozmawiałem z sąsiadem i miał tam ugadanego JD 6M, przedstawiciel 4 krotnie bo tyle razy się spotykali potwierdzał cenę, niestety odcięcie prądu uniemożliwiło podpisanie faktury proforma. I teraz uwaga, wraz z powrotem prądu cena poszła w górę ponad 10tyś. Dlaczego? Pan przedstawiciel czuł się pokrzywdzony że sąsiad zadzwonił do centrali w Sycowie podpytać na ile oni wyceniają ten ciągnik... dno i żenada

podobnie zrobiono z moim bratem w agro wanicki w świdniku  ciągnik też jd 

dlatego jest kubota

Opublikowano

Nigdzie nie napisałem że to bezstopniówka tylko przekładnia Direct Drive. Prowadzenie jest fabrycznie wbudowane i całość kosztuje 42 tys netto. Elektrozaworów jest 4 z tyłu i 1 para z przodu. Przedni Tuz nie oryginalny tylko Sautera tak samo jak i przedni wom. Monitor 10". Co jeszcze was interesuje?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez brzozak2
      http://www.deutz-fahr.de/deutsch/agritechnika/agroplus.php
      Czy wiadomo już cos wiecej o tej serii ciagnikow??
      ceny, wyposazenie, moce i inne parametry
    • Przez yacenty
      Aktualna dyskusja o cenach ciągników w 2014 roku przeniesiona tu: http://www.agrofoto.pl/forum/topic/72475-ceny-ciagnikow-2014/page__view__getlastpost

Dyskusja o cenach we wcześniejszych latach w poprzednim temacie: http://www.agrofoto....nikow-20102011/
    • Przez ddaanniieell
      Jakich firm używacie lakierów? Grene Agtech-Granit, Kramp.

Jakimi lakierami się Wam lepiej maluje?
    • Przez JasminaWojcik
      Witam,
      Poszukuję rolników i właścicieli Ursusów z Mazowsza, chętnych do wzięcia udziału w PARADZIE CIĄGNIKÓW latem 2014 roku.
      Więcej szczegółowych informacji prześlę bezpośrednio do zainteresowanych osób
      Gorąco zachęcam!
      Proszę pisać na :
      traktoryursus@gmail.com

• Przez Vrykoulakas
      Dyskusja o cenach ciągników w 2013 roku dostępna tu: http://www.agrofoto.pl/forum/topic/72476-ceny-ciagnikow-2013/

to zależy z jakim wyposażeniem, ja za swojego pół roku temu dałem 260 k netto, ale to full wypas wśród full wypasów
  • Dodaj nową pozycję...
v