-
Podobna zawartość
-
Przez Rolnik117
Witam czy mógłby ktoś zrobić zdj tablicy znamionowej pluga obrotowego kverland możliwie jak najmłodszego?. Z góry dziękuję
-
Przez ursus-5314
witam, mam pewne pytanie, czy istnieją jakieś zamieniki lemieszy do overuma? Aktualnie mam lemiesz 74606 razem z dłutem typu knock, i chciałbym teraz zmienić na lemiesze z tradycyjnymi dłutami lub nawet bez, i własnie nie wiem jak znaleźć taki zamiennik i czy w ogóle się da. Polecacie jakąś stronę z częściami do tych pługów w miarę przystępnych cenach? -
Przez fendt856
Witam mam problem , kupiłem niedawno pług kverneland eg85 vario i miał wymienioną kostkę od obrotu na nie orginalną i jest taki problem jak obracam go to musze wykonac dwa ruchy gałką od hydrauliki i dziwi mnie to ponieważ kostka sama powina zmnienić przepływ oleju na siłownik żeby go na przykład wypchnoł i sądze że mogą być źle podłączone węże do kostki a nie mam bladego pojęcia jak to podłączyć ? I jescze jedno jak pług ma vario to powinien miec 4 węże podłączane do ciągnika bo u mnie są tylko dwa. Załączam zdjęcia kostki I jest jesczę w kostce miejsce na dwa węże
-
Przez RometOgar200
Kupie kompletny korpus do pługa i opony r15,3/75/10 jodełka, tylko woj pomorskie.
-
Przez peterson
Cześć,
Sprawa wygląda następująco. Lemiesze w moim pługu Kverneland'a są już dosyć mocno zajechane, ale mam nadzieję, że przetrwają jeszcze trochę. Po sezonie są do wymiany na 100%, więc chcę Was zapytać czy może orientujecie się gdzie dostanę je w dobrej cenie ? Jakbyście chcieli zobaczyć w jakim są stanie to zamieszczam zdjęcie. Od razu mówię, że nie poszukuję czegoś z niskiej półki tylko z średniej.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Pługi overum bx41075 f XL
Unia Grudziądz