-
Podobna zawartość
-
Przez ORZESZEKvs97
Witam , mam problem z kombanjem Class Dominator 85 . Kombajn chodzi tylko na małych obrotach i nie może wejść na wyższe . Co to może być ?
-
Przez kalwas
Witam, z jakiego materiału należy dać rury stanowiskowe do dojarki? Tzn. metal czy można plastik zgrzewany? Dopiero teraz zakładam dojarkę i nie miałem z tym do czynienia. Dojarka jest już kupiona, sprawdzona, od znajomego, który by mnie nie oszukał. Jest brak pulsatora, orientuje się ktoś może ile kosztowałby nowy pulsator do dojarki alfa laval, lub regeneracja starego?
-
Przez Michadore
W razie zainteresowania proszę o kontakt pod numerem 692818596 jest możliwość obejrzenia
-
Przez kaziu914
Witam mam problem z dojarką alfa laval archimedes. Z dnia na dzień zaczeła bardzo głośno pracować i do tego nie wytwarza ciśnienia. Co może być przyczyną?
-
Przez farmer330mazowieckie
Przez ostatnie kilka dni od momentu zmiany przewodów strzykowych w dojarce na nowe mam problem z podłączeniem dojarki do krowy.
W momencie gdy podejde z bańką do krowy i wcisne guzik aby podłączyć pod krowe dojarke to z ledwością jak mi sie uda to zdarze załozyc tylko na dwa cycki i ciśnienie spada a wraz z nim spadaja z cycków te szklanki co sa na cyckach podczas dojenia.
Wcześniej przed zmienieniem na nowe gumy strzykowe nie bylo takiego problemu.
Co może być przyczyną?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Claas Mercator 60 albo 50.
Ursus 5714 & Agregat Dziekan Apollo 2,4 m