News
-
Podobna zawartość
-
Przez Gość Mateusz2111
Witam niedługo zaczynam hodowle krów mlecznych i chciałbym dowiedzieć się jaką pasze dawać krowom ? Oczywiście kukurydze i kiszonke z żyta mam
-
Przez Dawid193
Witam,
Jestem przed zakupem używanej ładowarki teleskopowej i raczej padnie na jakiś model manitou, chciałbym przeczytać wasze opinie o tego typu ładowarkach. Zastanawiam się nad modelem 634, ale biorąc pod uwagę że nigdy nie mieliśmy żadnej ładowarki w gospodarstwie oraz nie miałem okazji nawet jeździć tego typu sprzętem nie mam pojęcia na co zwracać uwagę przy kupnie. Interesuje mnie też jaka skrzynia w tych ładowarkach jest najlepsza wszelkiego rodzaju opinie na ich temat.
z góry dzięki za odpowiedzi
-
Przez alvaroalvaro78
Tak jak w temacie. Która z korekcji dostępnych na rynku jest najlepsza - w tym sensie że ma najlepszy stosunek dokładności do ceny?
-
Przez MaksymilianStefański
Siał może ktoś z państwa odmiany kukurydzy marki Pioneer: P8400, P8821, P8329, P8500, P8816? Na jakim poziomie plonowały w tym roku, na jakich glebach się sprawdziły?
-
Przez Skorsky
Witam. Posiadam ciągnik Renault 103.54. Odtworzyłem klapę pod kierownicą i powypadały mi bezpieczniki. Nie mam osłony tych bezpieczników a na niej powinno być napisane jakiej mocy po kolei powinny iść. Stąd moje pytanie czy ktoś wie jakie po kolei powinienem włożyć (w sensie że 1A itp.)? Dodaje zdjęcie poglądowe znalezione w necie.
-
Ważne informacje
Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.