News
jozef_111

Ciągnik LTZ 55A - problem z włączeniem biegów

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
jozef_111    0

Witam,

Jestem posiadaczem ciągnika LTZ 55A. Mój problem polega na tym, że nie mogę wrzucić żadnego biegu na obrotach powyżej 1000. Na mniejszych obrotach biegi dają się włączyć, ale zgrzytają. Na zgaszonym silniku skrzynia pracuje bez zarzutów.

Jeśli ktoś miał podobny problem to proszę o radę. Z góry dziękuję.

Pozdrawiam :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.


  • Podobna zawartość

    • Przez Konrad1245
      Witam mam taki problem gdyż ciagnik jest niby na luzie ale gdy puszczam sprzęgło nadal jedzie dodam ze nie mogę wbić zadnego innego biega chyba się zakleszczyły biegi jeśli tak to jak do tego się zabrać żeby je odkleszczyc pomocy 
    • Przez Lukecki
      Witam, sprzedałem 1614 i szukam ciągnika, gdzieś około 100 km bez elektroniki, do 40 tys zł. Mam gleby w kl. od 6 do 3, chodziłby w Grudziądzu 4x45, agregat 4.2m prasa rolujaca beczkowóz i takie tam. Jaki sprzęt polecacie w tym budżecie?
      Oczywiście 4x4, no i jak w tytule nie Ursus 
    • Przez pitraszek1
      witam chciałem zainstalować kamerę w ciagniku kupiłem monitor z wbudowanym dekoderem   i pomyślałem że fajnie było by podpiąć też antene zakupiłem "ANTENA DVB-T DOOKÓLNA" problem jest w tym że jak podłącze w domu jeszcze jakoś działa moc sygnału 60 a jakość 90 jak dobrze ustawie antenę ale wystarczy że lekko porusze kablem lub anteną to gubi sygnał myślałem że w na dworze będzie lepiej ale okazało się że tam wogóle nie łapie sygnału czasami złapie ale wystarczy ze lekko poruszę nią to gubi zasięg. Z tego co czytałem antena dookólna, odbiera sygnał z każdego kierunku (360 stopni), więc nie trzeba jej ustawiać to dlaczego nie łapie sygnału wymieniłem zasilacz ,3 razy kabel antenowy i jest to samo ktoś wie jaka jest tego przyczyna wszyscy chwalą sobie tą antenę i złej opinij o niej niema ktoś wie czy da się coś z tym zrobić
    • Przez case-and-case
      Witam mam problem z ładowarką 526s . Silnik perkins 100km pompa rotacyjna delphi . Od jakiegoś czasu po odpaleniu ładowarka chodzi nie równo , telepie całym silnikiem dopiero po paru minutach się uspokaja i chodzi równo . I dzisiaj pojawił się problem z gaszeniem , po przekręceniu kluczyka silnik spada na bardzo niskie obroty ale nie gaśnie . Ktoś miał taki problem ?
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.