Sprawdź Ursus 912-Ciśnienie sprężania na AgroTesty.pl
Ursus 912 Dane techniczne
Ursus 912 Turbo Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez Arek
Chcę zakupić dysze do rozlewania RSM. Jakie polecanie i dlaczego? Wachlarzowe Lechler FD czy może 5 lub 7 otworowe polskie czy jeszcze jakieś inne ?
-
Przez andrzeju207
Witam! Panie i Panowie mam problem z miniładowarką. 2 lata temu kupiłem ją od handlarza i teraz zaczęła się sypać... Mianowicie padła pompa hydrauliczna, ukręciła się półoś napędowa i zmieliło ząbki w piaście koła. Problem w tym że nie mogę znaleźć części do niej. W modelu 916-917 jest wał napędowy przekazujący napęd z jednej osi na drugą, u mnie są tylko hydromotory tak jak w modelu 912 - 914 oraz wogóle inny kształt półosi napędowych względem modelu 916 a 912. Moje pytania są następujące: - czy ktoś posiada katalog części do modelu 912? Na stronie weidemann niestety są tylko katalogi do modelu 915, 916 i 917, - różnice między wersjami d/m, a d/p bo z tego co zauważyłem wersje d/m posiadają rozdzielacz za kierownicą a d/p z prawej strony przy kierowcy, - jaki rodzaj pompy hydraulicznej posiadały tego typu maszyny mianowicie czy były to tylko pompy zębate podwójne czy pompa tlokowa i zębata? Znalazłem pompę hydrauliczną na stronie hylmetu tylko nie wiem czy jest to pompa jedynie do obsługi hydrauliki czy też napędu Link :http://hs.hylmet.pl/pompa-podwojna-do-ladowarki-weidemann-912-916-917-1202dr-1302dm-1502dr-p-297.html Bardzo proszę o pomoc Pozdrawiam
-
Przez MateuszCiurysek
Witam planuję do Zetora 5340 założyć lampy ledowe na dach na przód i tył i o to pytanie które lampy wybrać 16 czy 9 diodowe i jakie światło rozproszone czy skupione i żeby nie zakłócały radia, https://allegro.pl/oferta/lampa-9-led-halogen-roboczy-27-w-12-24v-diodowa-kw-6097946121?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=Y2FtcGFpZ24AMTEwNzI0NzEAMTI2MTA1AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=2a5350ef-7117-4aae-ac46-6a591acd60c9 takie się sprawdzą ?
-
Przez Damian2003
Posiadam c 360 3p z nie orginalną kabiną. Co prawda zamocowanie jej jest poprawne (jest przykręcona w odpowiednie miejsca). Jest tylko jeden problem, kabina ta jest nie szczelna. Między błotnikami a kabiną są szczeliny, przy masce (za kierownicą) jest malutka szczelina ale jednak jest, między dachem a ,,klatką" są przerwy. Dach jest podnoszony, ale np jesienią gdy nie jest podnoszony, pod wpływem drgań ciągnika wydaje denerwujący dźwięk oraz w paru innych miejscach powstaje podobny dźwięk i przez nieszczelność wieje wiatr zimą. Znacie jakieś sposoby lub porady aby tanio uszczelnić tą kabinę?
Dodam że nie chcę kupować innej kabiny.
Kabina jest podobna do tej a zdjęciu Znalazłem jeszcze uszczelki do szyb ale one raczej nie będą pasowały(te na zdj z allegro)
i jeszcze jedno pytanie, uszczelki poniżej (bez tych z allegro)
(komplet uszczelek maski c-360--14,90zł) i (uszczelka łącząca kabinę ursus c330 c 360 4011--9,90zł) będą pasowały?
-
Przez Damian2003
Mam pewną usterkę a mianowicie nie działają mi tylne i te na błotnikach światła oraz migacze. Przednie działają sprawnie. Sprawdzałem czy żarówki i kable w kloszach są sprawne i było wszystko w porządku. Czego to może być wina?
-