Bezpłatne katalogi części MF
Przez
Cineek, w Massey Ferguson
-
Podobna zawartość
-
Przez nunu85
część koledzy. kupiłem niedawno MF 7616 i niby wszystko w nim działa, jeździ, robi. Jednak 2-3 razy na cały dzień roboty w zupełnie niespodziewanych okolicznościach ( traktor może być zimny lub w pełni rozgrzany, pod obciążeniem lub bez) rozłącza mu się skrzynia/ sprzęgło na 2-3 sekundy po czym wszystko wraca do normy i jedzie dalej na tym samym biegu na którym jechał dotychczas . i na kilka godzin spokój po czym powtórka z rozrywki. błędów żadnych nie ma. temperstura oleju najwyższą jakacudamo mi się zaobserwować to 75 stopni więc chyba też nieźle. Macie jakieś pomysły co to za magia?
-
Przez Gość
Witam,
zna ktoś cenę massey fergusona 7615 dyna 6 wyposażenie kabina efficient przedni tuz amortyzacja kabiny i przedniej osi i takie tam pierdoły ???
-
Przez domel27
Witam
W moim Massey Ferguson 6460 mam problem z klima ja zimny to klima dmucha jak się rozgrzeje to ciepłym Zaczyna dmuchać. Dziś zauważyłem że co jakiś czas rozłącza i załącza klimę i mam jakiś jakiś czujnik czy coś takiego czy to ma związek z klima ? Czujnik na foto doczytałem że to czujnik moduł przepięciowy
-
Przez Rabarber12
Witam wszystkich. Zwracam się z taką sprawą chciałbym założyć tempomat obrotów silnika w massey ferguson 6475 z 2006 roku. I czy może ktoś wie pod jakimi oznaczeniamy są kostki do tych przełączników? Z góry bardzo dziękuję.
-