Bezpłatne katalogi części MF
Przez
Cineek, w Massey Ferguson
-
Podobna zawartość
-
Przez AdrianFanDeutz
Witam wczoraj kupilem ferdka 1014 z turem stoll zaplacilem za niego 27tys z transportem rok produkcji 1985 po swietach powinienem miec go w domu jest troche zniszczony chcialbym zebyscie powiedzieli mi cos o tym ciagniku poniewaz sam nic o nim nie wiem sprzedajacy sam wlasciwie nie wiedzial ile ma km niby ze cos ok 100 jesli ktos posiada na af taki ciagnik to prosilbym o opowiedzenie o nim
-
Przez Bonex157
Cześć,
Potrzebuje sie dowiedzieć jak można zwiększyć wymiary koła zamachowego. Przerabiam ciagnik na silnik ad3.152 i mam problem z tym kołem zamachowym. W moim starym silniku odległość od płyty silnika wynosi 5.3cm a w perkinsie 2-3 cm i w tym tkwi problem, co mogłbym zrobić z tym? Z gory dziekuje za informacje
-
Przez Mortin
Witam mam ferdka 6180 dynashift 120km 1996 rok. Problem pojawił się 3 dni temu jechałem ciągnikiem i nagle zaczęły migać na przemian A-C B-D nie działa rewers i nie mam wstecznego i podnośnik nie działa może miał ktoś podobny problem? Przepatrzyłem bezpieczniki wszystkie są dobre przepatrzyłem kostki czy nie są zabrudzone lub czy się jakaś nie rozpieła i nic takiego nie znalazłem i już nie wiem gdzie szukać jakby ktoś mógł coś doradzić.
-
Przez Mikus47
Witam posiadam Massey Fergusona 6180. Problem mam taki, że po przekręceniu zapłonu i naciśnięciu sprzęgła zaczynają migać kontrolki parami (A-C) zmiennie z (B-D) nie świecom się kontrolki rewersu oraz nie da się przełączyć pełzaków.
-
Przez marian508
witam serdecznie poszukuje osłonę przednia dachu do massey ferguson 5445 zaznaczona na zdjęciu może ma ktoś
-