Polecane posty

eljote    0

Witam Panowie przymierzam się do zakupu ładowarki teleskopowej upatrzyłem już sobie kilka modeli ale spodobały mi się takie jak JCB 530-70 lub Manitou 731 chodzi żeby podniosła te 3 tony i miała wysuw na 7 metrów. Ale żeby też była zwinna w małych zakamarkach. Może ktoś z grupowiczów ma taką na sprzedaż lub może zna kogoś kto by chciał sprzedać.

AchimR    24

JCB mniej awaryjne niż Manitou

Chiptuning oraz hamownia WOM. Elektryka i elektronika w maszynach rolniczych.
Usuwanie SCR, DPF i EGR w maszynach rolniczych i samochodach ciężarowych.

Tel. 501 923 349    Dołącz do nas na www.facebook.com/TractorPowerPL

Forsze    16

Nikt nic się nie wypowie. Mnie ciekawi ta JCB 530 70- jakieś opinie - może ktoś ma na forum?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez tomek017
      Proszę o pomoc. Ładowarka teleskopowa JCB 526-56 AgriPlus 2011 r. W czasie jazdy przy naciśnięciu hamulca jak również przy puszczaniu hamulca jest słyszane tak jakby uderzenie ( stuknięcie ). Co to może być?? Czy to coś w napędzie?? Czego szukać w pierwszej kolejności??
    • Przez dombeb2
      Witam . Posiadam ładowarkę manitou 634-120 od pewnego czasu pojawia się problem z wysuwem teleskopu zacina się i nie chce wysunąć zero reakcji w odwrotną stronę działa słychać jak wyje pompa taki sam problem jest z 3sekcją otwiera sie ale nie chce się zamknąć krokodyl . Proszę o pomoc
    • Przez dombeb2
      Witam . Posiadam ładowarkę manitou 634-120 od pewnego czasu pojawia się problem z wysuwem teleskopu zacina się i nie chce wysunąć zero reakcji w odwrotną stronę działa słychać jak wyje pompa taki sam problem jest z 3sekcją otwiera sie ale nie chce się zamknąć krokodyl . Proszę o pomoc
    • Przez Sitnepres
      Cześć. 
      Od jakiegoś czasu przymierzam się do założenia sadu na 1,5h polu, które nie było uprawiane od 30lat . Miałem niby kupować jakiś traktor. Ale z tego względu, że zajmuję się przetwórstwem drewna mam do dyspozycji ładowarkę teleskopową JCB 530-70. Naszła mnie myśl, że może w jakiś sposób można doposażyć ją o tylni TUZ a może i nawet WOM.
      Przesyłam zdjęcie tyłu ładowarki.

• Przez wpz
      Witam.Mam dylemat jaki olej zalać do hydrauliki.Na naszą strefę klimatyczną(do 38st.celc) instrukcja zaleca olej hv 32,wszyscy kupują hv 46 który jest przeznaczony kiedy temperatura przekracza 38st.celc.Moja ładowarka jest z Francji i podejrzewam że mam hv46 bo rano musi popracować dłuższą chwilę by hydraulika nie zdusiła silnika.I tu moje pytanie do posiadaczy ładowarek jcb stosujecie się do instrukcji czy lejecie hv 46.
  • Utwórz nowe...
Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj