Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Być może ktoś z Was się orientuje. Poszukuję dobrego dystrybutora nabiału (twarogi, masło, jogurty, kefiry itd.). Dobrego - mam na myśli takiego, który ma duży zasięg i przy okazji relatywnie niewielką prowizję dla siebie. Obszar - ogólnie cała Polska, ale ze wskazaniem na Warszawę.

Z góry dzięki za wszelkie propozycje.

Pozdrawiam

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Pawelten
      Witam wszyskich,
      chciałbym kupić ciągnik o mocy ok 130 km , cena nie ma znaczenia ,może być to jakiś ciągnik z lat 80 bądż nowy z 2014 ,dla mnie liczy się oszczęność silnika i mała awaryjność, gdyż ciągnik potrzebny jest głównie do koszenia łąk mulczerami , podajcie propozycje modeli które wedłóg was są najlepszym wyborem i oczywiście argumenty za bądź przeciw .
      Z góry dziękuje za pomoc .
    • Przez mateusz_prakt
      Jak w temacie.
    • Przez grego
      Witam, udało mi się dostać stary dystrybutor do paliwa Adaprim 1031 (jeszcze Czechosłowacki bez elektroniki) ale coś jest tam kombinowane z kablami widać, że był inaczej podłączony niż na schemacie, a i to zostało wyrwane. Przewody w tej puszce moge podłączyć według schematu ale co dalej jak go zasilić? Według schematu jedno wejście jest na siłę i idzie na silnik i są jakieś dwa wejście tak jakby na 230V nie wiem dlaczego tak jest, aktualnie jedno jest zaślepione i było to jakoś na krótko podłączone. Zastanawia mnie jak dystrybutor ma odłączyć/załączyć silnik skoro zasilanie jest bezpośrednio z zewnątrz? Może ma być jeszcze jakiś dodatkowy zewnętrzny przekaźnik? Ma ktoś coś podobnego lub wie o co w tym chodzi?

• Przez KMarek
      Witam
      Zastanawiam się nad kupnem takiego dystrybutora (albo jakiegoś innego zestawu do paliwa od tego sprzedawcy)...
      http://olx.pl/oferta/dystrybutor-paliwa-cpn-pompa-pistolet-ropy-oleju-nafty-zestaw-numer-1-CID619-IDdXVMR.html
      Ma ktoś może taki sprzęt?
    • Przez qamil
      Witam.
      Ostatnio naczytałem się w internetach wiele artykułów poświęconym nawożeniu roślin strączkowych. Na  AF  również nie znalazłem  odpowiedzi na to pytanie . W moim przypadku najbardziej interesuje mnie nawożenie bobu.
      Głównym pytaniem jest czy lepszym terminem do wysiewania nawozów fosforowych i potasowych jest jesień( tak jak piszą w tych artykułach )    czy wiosna?    Zamierzam siać  nawozy bezchlorkowe co jak wiadomo,  do tanich nie należą,  a NIKT nie chciałby  puścić z deszczem dużej kasy,  przez jedną niewiadomą.
      W moim przypadku gleby są średnie.   to niby wskazane siać na zimę,  ale jednak nie mam  przekonania.
      Może ktoś juz praktykował taki problem i podzieli się spostrzeżeniami?
      Pozdrawiam
  • Dodaj nową pozycję...
v