Kupie nasiona kukurydzy do celów badawczych
-
Podobna zawartość
-
Przez zetorproxima8541
Mam dokupienia nasiona kapusty o 1/3 tańsze ,tylko że te nasiona są z 2014 roku .Mam dylemat czyje brać ?Siał ktoś takie stare nasiona i jak było z siłą i zdolnością kiełkowania ?Z góry dzięki
-
Przez Lowca131
Witam,
sprzedam nasiona cebuli. Możliwa wysyłka na terenie polski bądź odbiór osobisty. Więcej informacji pod nr telefonu 606-971-792. Serdecznie zapraszam.
-
Przez Dariusz67
Za okolo trzy lata przeprowadzamy sie do tesciow w rzeszowskie. mamy okolo hektar, budynki gospodarcze i stodole. Chcialbym hodowac rosliny od postaci nasiona do gotowych sadzonek. prosze o pomoc w podjeciu decyzji czy to sie oplaca, i czy moglby byc to dodatkowy niewielki sposob na dorobienie. dziekuje.
-
Przez Gość adamkoch
Witam wszystkich na forum, proszę o podanie stron ze sklepami rolniczymi na Słowacji lub Czechach z materiałem siewnym z ktorych korzystacie gdzie mozna zamówic material siewny i zostanie on wysłany kurierem. Ewentualnie z innych krajów jak jest to opłacalne.
-
Przez Lowca131
Witam,
do sprzedania posiadam nasiona cebuli. Możliwa wysyłka. Więcej informacji oraz cena podawana indywidualnie. Zapraszam do kontaktu. 606971792
-

Rekomendowane odpowiedzi
Wałowanie zboża po siewie
Staltech 2.5m