Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam panowie mam taki problem ,nagle silownik dwusronnego dzialania ten od wydluzania ramienia zaczal wolno sie wsuwac ,dodam ze wysuwa sie bez problemu a wsuwanie idzie bardzo wolno i czuc ze az ciagnik lekko schodzi z obrotow dodam ze to cyklop polski,moze jakies sugestie

Opublikowano

Przyczyny mogą być dwie : pierwsza tak jak kolega wyżej pisze druga to być może przewód elastyczny rozwarstwił się w środku i działa jak zastawka. 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez arturo4333
      Witam wszystkich! Mam takie pytanie czy do Ursusa 3512 można podpiąć dodatkowy siłownik pomocniczy? za odpowiedzi z góry dziękuję.
    • Przez mataxenon
      Witam. w związku z tym że nie mogłem nic znaleźć na forum, muszę założyć nowy temat. wiec tak przy moim ursusie nie ma w ogóle siłownika wspomagającego podnośnik, i chce go podłączyć ale nie moge się domyślić gdzie podłączyć zasilanie, proszę więc o pomoc, mogą być zdjęcia. czekam na odp.
    • Przez JOZEEKK
      Mam pytanie... Czym się różni siłownik hydrauliczny jednostronny od dwustronnego? Bo mam zamiar założyć do siewnika żeby znaczniki się same składały.
    • Przez dawid888
      Witam
      mam problem z cyklopem , po zgaszeniu Ciagnika Cyklop w 2,3 minutach opuszcza bez obciążenia, słychac przy tym dośc głośne pstrykanie, natomiast podnośi bardzo dobrze, Problemem jest siłownik czy rozdzielacze ?!
    • Przez karolsz34
      Witam! Rozglądam się za ładowaczem cyklop i chciałbym się dowiedzieć czym się różni t-214/1 od t-214/3? Wiem jedynie, że ten nowszy ma siłownik pomiędzy ramionami montowany od góry a starszy od dołu. Czy są jeszcze jakieś różnice? Który jest lepszy. Jak się sprawdza stan rozdzielaczy bo manometr do hydrauliki mam.
  • Dodaj nową pozycję...
v