Pasja

Jak rozpoznać czy to owca czy baranek?

Polecane posty

Pasja    2

Witam.

Mam problem z rozpoznaniem czy to owca czy baranek. Dodam że okociła się 2 tyg temu i jest to owca kameruńska.

Gość   
Gość

No nie wiesz , a napisałeś że to "owca" .

A więc tak . Chłopcy mają fiutki , a dziewczynki nie ...

Wiadomość z agroFakt.pl

Gość   
Gość

Tym fiutkiem do tyłu ? No , no ... A ile ty masz lat chłopczyku ? Może tata Ci podpowie ?

RU68    1113
1 godzinę temu, Pasja napisał:

Witam.

Mam problem z rozpoznaniem czy to owca czy baranek. Dodam że okociła się 2 tyg temu i jest to owca kameruńska.

sprawa jest bardzo prosta jeśli usłyszysz że zabeczała to owca a jeśli zabeczał to baran 

• Haha 1

Gość   
Gość
23 minuty temu, Pasja napisał:

bo u mojej jest taki malutki fiutek ale sika tyłem

Jak ma wymię to owca jak ma jądra to baran jak wiesz co to jest 🤔

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez AgroPodhale
      Witam wszystkich. Kończę właśnie szkołę i mam zamiar podjąć jakąś pracę. Nie posiadam gospodarstwa rolnego, ani żadnych maszyn. Zastanawiałem się nad zakupem kilku zwierzaków w celu dorobienia kilku groszy do wypłaty. Tu moje pytanie. Jakie wybrać zwierzęta ( krowy, świnie, owce czy kury ) Ile sztuk musiałbym posiadać aby się to opłacało? Nie zależy mi na "kokosach" lecz tak jak wcześniej mówiłem chciał bym trochę dorobić. A może w ogóle nie opłaca się podejmować takiego " wyzwania". Mam trochę własnej ziemi lecz żadnych budynków gospodarczych i maszyn.
    • Przez sebas97
      Witam, mam pytanie i proszę o jak najszybszą odpowiedź Chciałbym zapytać jakie są ceny za młodego tryczka? Mają od pół roku do 8 miesięcy tak więc młode, są takie które mają po 20kg, 30 czy nawet przeszło 30. Jaka jest cena za takie jagnię, oczywiscie chodzi mi o takie które jest w całości, żywe  
    • Przez Welna
      Kupujemy wełnę owczą białą,

wojewódzwwa : lubuskie, dolnoslaskie, wielkopolskie

cena zalezna od jakości wełny

tel. 607625264
    • Przez rolnik_profil
      Przeglądam całe forum i mam pytanie. 
      Rozumiem, że Renault 110.14 miał tylko rewers mechaniczny- chyba że się mylę. 
      Czy Renault 110.54 posiadał rewers mechaniczny czy tylko elektrohydrauliczny ? Jak rozpoznać z którym mamy do czynienia ? 
    • Przez Zefir
      Witam , otóż jakiś czas temu zakupiłem fendta 311 lsa i zastanawiam się czy nie posiada ona wyjścia na hamulce hydrauliczne przyczepy , gdyż ma  nie parzystą liczbe wyjść   hydraulicznych co w jego wypadku wynosi 3 pary plus ta jedna która jest zamontowana bardziej z boku niż na tym panelu co są umiejscowione tamte  . I nasuwa mi się pytanie czy to nie jest wyjście hamulców hydraulicznych , mógłby ktoś wyjaśnić jak to rozpoznać lub do czego one może służyć ? 
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj