kamil1614

Co robicie ze zużytymi workami Big-bag?

Polecane posty

kamil1614    0

Witam 

Co mogłbym zrobić z pustymi workami  big bag ponieważ mam ich dużo i jedynie leżą i sie poniewieraja co z tym zrobić??? 

Edytowano przez kamil1614

Luki223    14

Jeśli wielorazowe to wystaw na olx a jeśli nie to ci co biorą folie powinni zabrać 😉

Wiadomość z agroFakt.pl

Risto    56

Możesz w nie walić drewno, gruz, folie z balotów by porozwalana nie była, zboże itd. lub jak koledzy piszą odsprzedać czy oddać dla tych co odbierają od ciebie folie z bel.

Patryk1222    135

Mi zabrał ;)

Bagi dobrze się palą to zutylizuj jak niechca lub pytaj tam gdzie nawóz kupujesz czy wezmą (jako po nawozie) mi na wiosnę odebrał 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez KlemA
      Witam,
      Zastanawiam się nad postawieniem tunelu a może nawet kilku o wymiarach około  7x30x3.20m wyceny jakie dostałem z kilku firm zwalają z nóg więc rozważam żeby spróbować zrobić to własnymi siłami i tutaj mam kilka pytań:
      1.Jaka będzie optymalna średnica rurek na przęsła? W jednej z ofert był zbudowany z rurek 42.4 x 2.9mm  przy rozstawie 1.5m i zastanawiam się czy nie można by zastosować mniejszych rurek np. 1'' albo nawet 3/4'', a może większą średnica a mniejsza grubość?
      2. Czy rozstaw musi to być 1.5m czy może być powiedzmy 2 czy 2.5m?
      3. Czy warto wydać więcej na rurki ocynkowane? Czy może kupić zwykłe czarne rury i zabezpieczyć w jakiś sposób te najbardziej narażone części, które są w ziemi. 

Z góry dziękuję za pomoc  
      Pozdrawiam 
    • Przez Marcin133
      Witam. W związku z bardzo drogim opałem myślę nad ogrzewaniem domu pompa ciepła. Proszę użytkowników którzy już posiadają lub myślą o założeniu o wypowiedzenie się w temacie. Jakie pompy polecacie itd. 
    • Przez czaro
      Cześć
      Co polecacie jako zbrojenie do posadzki w magazynie na zboże: krata z drutu fi5 lub fi6 ewentualnie gotowe elementy (maty) czy włókna stalowe lub polietylenowe?
      Posadzka o grubości 10-15 cm będzie wylewana na chudziak. Oprócz zboża będą znajdowały się tam od czasu do czasu jakieś maszyny lub nawozy.
    • Przez fuji
      Cześć. Mam pytanie ile wyniosłoby postawienie hali łukowej lub podobnej na bydło (gdzieś może 150 sztuk???) wraz z montażem i rzecz jasna przejezdnym korytarzem paszowym
    • Przez grzeskw75
      Co sądzicie o tego typu halach, wiatach oczywiście z dachem z blachy.  https://www.olx.pl/oferta/hala-namiotowa-10x20x4-kon-stal-od-reki-CID3-IDxeAYC.html
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj