-
Podobna zawartość
-
Przez Ursus-23
Siatka Rolnicza R-EVOLUTION 2000 NET - 329 zł Brutto (z Vat):
Długość - 2000m, Szerokość - 1230mm, Szerokość robocza - 1250mm, Ilość na palecie - 40/45/50szt, Waga rolki - 22kg (+/-5%), Wytrzymałóść na zerwanie - 275kg, Stabilizator UV, Znacznik końca rolki - ostatnie 50m
Siatka Rolnicza R-EVOLUTION 3000 NET - 489 zł Brutto (z Vat):
Długość - 3000m, Szerokość - 1230mm, Szerokość robocza - 1250mm, Ilość na palecie - 40/45/50szt, Waga rolki - 22kg (+/-5%), Wytrzymałóść na zerwanie - 275kg, Stabilizator UV, Znacznik końca rolki - ostatnie 50m
Folia Zamiast Siatki R-EVOLUTION 2F 1000 - 339zł Brutto(z Vat)
Długość: 1000 m, Szerokość: 1,25 m | 1,30 m | 1,40 m, Kolor: Biały, Stabilizator UV.
Folia Zamiast Siatki R-EVOLUTION 2F 1500 - 499zł Brutto(z Vat)
Długość: 1500 m, Szerokość: 1,25 m | 1,30 m | 1,40 m, Kolor: Biały, Stabilizator UV.
Jeżeli chcesz zobaczyć czy produkt sprawdzi się w Twojej prasie - Zamów próbnik o długość 200m w atrakcyjnej cenie:
Folia Zamiast Siatki R-EVOLUTION 2F 200 - 87zł Brutto(z Vat)
Długość: 200 m, Szerokość: 1,25 m | 1,30 m | 1,40 m, Kolor: Biały, Stabilizator UV.
Przy większym zamówieniu ceny podlegają negocjacji, wystawiamy fakturę VAT
Więcej informacji pod nr tel: 505839011
Sprzedaż detaliczna i hurtowa (Zapraszamy do współpracy sklepy i hurtownie).
-
Przez MateuszStaczyk
Witam. Prowadzę gospodarstwo 12 hektarowe. Chciałbym się zorientować nad możliwością dorobienia z gospodarstwa ( sprzedaje zboże i rzepak). Mam dostęp do łąk, które mogę kosić. Zastanawiam się nad;
- bydłem: opasać byczki do wagi ciężkiej, opasać jałówki lub opasać cielaki do 300kg
-świnie: niby ASF ale może warto spróbować zainwestować w maty itp. ( mieszkam na Dolnym Śląsku także daleko od ognisk)
-owce; wejść w pakiet rolno-środowiskowy i hodować rasę mateczną
-króliki- mała ferma i np; sprzedawać tuszki do restauracji
Dysponuje budynkiem, który był kiedyś chlewnią a obecnie stoi pusta. Co radzicie? Nie piszcie że idź do pracy bo już chodzę, a przydały by się pieniądze ( nie potrzebuje sum z czteroma zerami ) np na jakieś maszyny czy coś do domu.
-
Przez damianoooo
Witam Planuję zakup przyczepy mianowicie Mengele lub krone titan. Mam pytanie odnośnie która z przyczep jest lepszym wyborem dodam, że oprócz sianokiszonki woziła będzie jeszcze kukurydzę łąk mam około 18 ha. Mam pytanie również na temat rozdawania paszy z pryzmy mam wycinak szczękowy lecz aktualny budynek nie pozwala na wóz paszowy. Jak to jest z rozdawaniem jej ręcznie z wyciętej kostki słyszałem, że lepiej niż z bel ?
-
Przez KubaMF
Witam, rozglądamy się za większym koniem na gospodarstwo ponad 20ha. Piszę głównie aby dowiedzieć się coś więcej o tych ciągnikach, przeszukałem chyba pół forum i ciągle napotkałem jakieś kłótnie zazwyczaj mało wartościowe. Chodź coś udało mi się dowiedzieć , głównie chciałem uzyskać opinie na temat 1734 bo na jego temat tylko nie znalazłem takich dokładniejszych opinii. Waszym zdaniem który ciągnik będzie najlepszy wariantem z tych 4 ? Ogólnie to miałby być głównym ciągnikiem czyli wiadomo orka,siew transport itd. Budżet do 70 000 zł. Jeśli chodzi o zachodnie to chcieliśmy coś poszukać, ale po prostu chcemy mieć coś co będziemy w stanie naprawić sami i zdobyć części w przeciągu kilku godzin a nie w przeciągu kilkunastu dni w przypadku zachodnich ciągników. Fakt gdybyśmy mieli już tych hektarów trochę to można by było się pokusić na zachodni ciągnik, w tym przypadku chcemy coś co będzie pracowało bez awaryjnie, a jeśli już się zepsuje to naprawimy to szybko i tańszym kosztem. Fakt nie zawsze tańsze oznacza lepsze ale to już inny szczegół. Z góry dziękuję za pomoc w wyborze i pozdrawiam
-
Przez damian350z
Witam. Mam taki problem otóż Zetor wali olejem z odmy, dodam że w transporcie jak zrobię nim 40 km to około 1l wyrzuci, problemy zaczynają się największe gdy dostanie gazu powyżej 2000 obrotów czy w transporcie czy pracach polowych to się leje. na zimnym po odpaleniu ciśnienie oleju około 3-4 bar, na rozgrzanym przy około 500 obr/min cisnienie wynosiło około 1, w pracy 2-3 bary obroty do 2000. Co poradzicie jeździć tak czy remont ? A jak remont to czy pierścienie, tuleje i panewki czy coś jeszcze ? a dodam że siłę ma.
-