News
-
Podobna zawartość
-
Przez Milosz27
Witam. W planach mam zakup agregatu kompakotowego w.w. producentow i zbieram opinie na ich temat. Agregaty w podobnej cenie jak najlepiej wybrać, jakie posiadają plusy i minusy, jakiej mocy ciagnik wystarcza do nich na glebach średnich. Proszę o opinie.
-
Przez PiotrMurgrabia
Siemka.
Mam pytanka odnośnie pługu i siewnika. Przymierzam sie do zakupu pługu Akpil km 80 3+1 i nie wiem czy wybrać kołek czy dopłacić do resora. A może coś innego polecicie?
I to samo dotyczy sie siewnika Agromaszu 3m redlica stopkowa ściezki elektryczne i znaczniki hydrauliczne lub Kongskilde w tym samym wyposażeniu wiadomo, że troche droższe, ale czy warto doplacic. Do siewnika planuje dobrac agregat uprawowo- siewny z wałem packera przedstawiciel poleca firme Rolex, jaka opinia o tej firmie.
Jak sie kształtuja ceny w waszym rejonie tych maszyn?
-
Przez Rolnik117
Mam problem z nowo kupioną Valtrą t 133 [150km].Mam do niej uczepione pługi unia 4 + 1 odkładnie 35cm,ma tak ma ciężko że trochę się dusi. Co może być przyczyną????
+
-
Przez matijas67
Witam
Zastanawiam się nad kupnem Agregatu uprawowo-siewny AGRO-MASZ 3,0m
U nas występują lekkie ziemie, ale wybrałem wał packera i 2 rzędy zębów bo niekiedy są również jakieś zielonki :(
Co sądzicie o tym kupnie ?
http://olx.pl/oferta/agregat-uprawowo-siewny-agro-masz-2-5-2-7-3-0-m-nowe-CID757-ID3CSFX.html#0993034fb8
-
Przez JANCZAK1176
Witam poszukuje korpusu kompresora pompy T529/1 używanego do kupna,zdarzyła się awaria łopatka wyskoczyła z wirnika blokując kompresor pękł ,może ktoś kiedyś wymieniał i się poniewiera ,remont z nowych części kompresora produkcji Słupsk nie marzy się
-