Skocz do zawartości

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie

Witam mam problem z moim t25 otóż dzwignia włącznika wałka Wom wychodzi z bloku wraz z bolcem w ktorym jest tak jakby urwana śruba jak to naprawić?

20180808_204848.jpg

20180808_204854.jpg

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
leslaw2542    3

Witam. widocznie urwała się śruba mocująca widełki załączające sprzęgiełko łaczące obie części WOM, będziesz musiał sie troszeczke z tym pomęczyć ,aby to naprawić

należy odmontować cały korpus podnośnika wypuszczając wcześnie z niego olej, korek spustowy znajduje się obok dzwigni załączania wałka wom .Powodzenia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez ogrodniczek39
      Witam Forumowiczów ,
      Czy ktoś może pomóc i podać sprawdzony kontakt gdzie mogę zakupić nowy wałek atakujący do przedniego napędu dla Ciągnika 3115 ?
      Są ogłoszenia na internecie ale nie chcę wydawać pieniędzy na marne . 
      Awaria była w ubiegłym roku , lecz postanowiliśmy zregenerować wałek . Ciągnik przepracował może 10 Ha i problem nadal wystąpił .   
       




    • Przez audia424
      Witam mam nastepujacy problem  . Po zapaleniu ciagnika podnioslem podnośnik do gory i opuscic juz niechce... Jaka może byc tego przyczyna..???
      Podnośnik byl podnoszony bez zadnego obciążenia 
    • Przez MarcinSp10
      Zaczelo mi sie cos dziac ze skrzynią biegow ,dziwne stukanie na 5 i 6 ale pod większym obciazeniem z gurkii nie i podzas zjezdzania z obciążeniem potrafi wywalic mi rewers. Czy te stuki maja zwiazek z rewersem bo dzwignia rewersu jest strasznie luzna z lewej dotyka juz 
      pedal  sprzegla. 
    • Przez mlodykom1
      Witam wszystkich. Posiadam Farmtrac 685 i problem mam taki ze po wciśnieciu hamulca załącza się przedni napęd tylko że póżniej nie chce się rozłączyć. Czy ktoś wie co może być tego przyczyną? Dodam że na guzik działa bez zarzutu czyli załączy i rozłączy bez problemu. Z góry dzięki za pomoc 
    • Przez AchimR
      Jeżeli ktoś czegoś potrzebuje to w miarę możliwości mogę przesłać zdjęcia z katalogów części lub dokumentacji. Mam SDF Ed.26 z 2016 roku.

×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.