New Holland BR 6090 vs Unia Famarol 1.8vs vs Case RB344
Przez
piotrek202127, w Rolujące
-
Podobna zawartość
-
Przez Padykilos
Witam, zwaracam się do was z prośbą o wytłumaczenie różnic pomiędzy tymi modelami. Na pierwszy rzut oka wyglądają tak samo, a z tego co pamiętam to seria T5 zaczynała się od 99KM. Proszę o pomoc pozdrawiam .
-
Przez lukasz0920
Witam Mam problem z case mx 135. Od roku co jakiś czas nie działał rewers po odpaleniu ciągnika, wystarczyło popukac wajche od skrzyni biegów i zaczął działać. Problem znikał. Dzisiaj po całym dniu pracy, koszenie trawy chciałem wjechać na podwórko i nagle przestał całkiem działać. Cechy podejrzane - dzisiaj co jakiś czas mrugala kontrolka od walka - gdy przełącze rewers w tył to kontrolka się zapala ale nie rusza - no i gdy włączę czwarty bieg i w tył, mruga N Ogólnie wyłączyłem i włączyłem prąd i nic nie dało. Sprawdzałem różne kostki itp no nic nie widać podejrzanego
-
Przez seba836
Interesuje mnie zakup pługa 4 skibowego obrotowego najlepiej kverneland, vogel nott, lemken, overum chyba że jakiś inny ciekawe w dobrym stanie. budżet do 17tys
-
Przez 5120CASE5120
Witajcie, potrzebuję pomocy z moim case 5120, dokładnie problem z sprzęgłem. Problem pojawia się często, podczas zmieninia biegu, ruszania sprzęgło zostaje w podłodze, aby je odblokować muszę albo pomoc sobie ręką albo klikać stopą aby odskoczyło. Proszę o pomoc
-
Przez pawelkarczewski
Witam, możliwe ze już jest taki lecz nie mogę znaleźć,
Pytanie jedno i krótkie który z Case wybrać jako ciągnik pomocniczy i do tura, jeśli ktoś posiada takie poprosiłbym o opinie i o spalanie ?
Pozdrawiam
-