Rozdzielacz c360 do czego służą te śrubki?
Przez
Axd529, w Układ hydrauliczny
Sprawdź Rozdzielacz c360 do czego służą te śrubki? na AgroTesty.pl
Ursus C-360
Ursus C-360
Ursus C-360 - Dane Techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez Novo181818
Tak jak w opisie, kupię używany komputer i rozdzielacz do opryskiwacza, najlepiej 5 sekcji bez obsługi hydrauliki.
-
Przez Mikua
Czesc Problem taki że nie mogę stawić początku wtrysku, na kole zamachowym posiadam 3 kreski, raz paliwo drgnie na pierwszej, raz na ostatniej A nie kiedy z 2-3 cm nad ostatnią kreską, silnik jest po kapitalnym remoncie, kola od rozrządu są nowe-ursusa, ustawienie-dwie kropki kola wału w jedna kola pośredniego, dwie kropki kola rozrządu w dwie kropkę kola pośredniego, i 0 kola pośredniego z 0 kola pompy wtryskowej, silnik zapala lecz nie równo pracuje, takie "szczekanie" ma ktoś pomyśl co może być nie tak? Pozdrawiam
-
Przez klamka4
Witam pisze w imieniu kolegi bo ma taki problem.
C360 jak jest zimny to odpala a jak ciepły to mie odpala i nie można wałem przekręcić. A jak odpali gdy jest zimny to strasz nie kopci i kontrolki się świeca. Pomoże ktoś z góry dzięki
-
Przez sznajdik
Mam pytanie odnośnie rozdzielacza bo mi cieknie, jak mam podłączoną maszynę z siłownikiem jednostronnego działania wysunę siłownik jest ok ale jak już przeciągnę dźwignię w drugą stronę to siłownik się chowa a olej spier... drugim gniazdem pod które nic nie jest podłączone miałem tego dość kupiłem nowe gniazda waryńskiego i taka sama sytuacja czyli wina leży po stronie rozdzielacza i tu pytanie to się jakoś da reanimować samemu czy wyjąć i wieźć do zakładu od hydrauliki? i kolejne pytanie czy jak mam 3 pary wyjść i wyjmę jedną na czas naprawy to da radę to skleić do kupy żeby na czas naprawy sprzęt mógł pracować?
-
Przez PaweLisowicz
Potrzebuję zakupić obciążniki do c-360. Konkretnie chodzi mi o 2 środki na oś tylną nowego typu do c-360, wraz z możliwością wysyłki.
-