Skocz do zawartości
News
swiezak00

JUMZ opadający podnośnik !! od czego zacząć??

Polecane posty

Sylwekx25    585
A może coś więcej? opada tylko na zgaszonym czy na pracującym silniku też? wymień uszczelniacze na siłowniku ,jeśli to nie pomoże to rozdzielacz Ci puszcza...

"Ziemia człowieka wydała i ziemia człowieka zje

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
swiezak00    0

Podnosi bardzo dobrze na zimnym oleju 1200 kg bez problemu jak się olej rozgrzeje trzeba mu dobrze przycisnąc gazu żeby podnieść a opada tak samo na zgaszonym czy zapalonym

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

dakota    31
A jaki masz rozdzielacz? Siłowy czy ten kolo kierownicy? Szybko opada?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
slawek80    16

Wymień uszczelnienie siłownika , jeśli nie pomoże to rozdzielacz do wymiany

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez kamil5421
      Witam . posiadam ciagnik claas 836 i na slupku ma takie cos co widac na zdjeciu . nie m instrukcji i nie moge znalesc do czego to sluzy. Ktos pomoze a moze ktos posiada instrukcje ciagnika z pdf

    • Przez pysz
      Wymieniłem pompę rozdzielacz i regulator siłowy na nowe i chwile działało a teraz opada i podczas opadania słychać takie pukanie dosyć głośne z okolic jakby tego regulatora silowego lub tłoka podnosnika. Ma ktoś może jakiś pomysł ?
    • Przez MacRolMF
      Witam ile potrzebuje hektarów i czego na 18 krów plus młodzież

      Z góry dzięki
    • Przez audia424
      Witam mam nastepujacy problem  . Po zapaleniu ciagnika podnioslem podnośnik do gory i opuscic juz niechce... Jaka może byc tego przyczyna..???
      Podnośnik byl podnoszony bez zadnego obciążenia 
    • Przez domel27
      Witam wszystkich. 
      Od pewnego czasu podnosnik w moim ares nie funkcjonuje tak jak powiniem a mianowicie gdy podnosze jakas maszyne i przełacznik ustawie w pozycji góra to maszyna idzie w gore ale gdy podniesie na max to pompa tak jakby nie odcina tylko slychac jak caly czas pcha olej i na wyswietlaczu nie pojawi sie 100 tylko np 99 . jak moze byc przyczyna czy to ehr czy moze jakis czujnik polozenia ramiom i jak to zlokalizowac? dzieje sie rowniez tak ze niby podniesiona maszyna na maxa a pokazuje wyswietlacz ehr ze np 96 i podczas trasportu gdzies sie cos wstrzasnie i przeskoczy na 99 czy 100 . kiedys cos takiego nie mialo miejsca i zawsze jak podniosl na maxa to pompa odcinala ze tak powiem i nie tloczyla caly czas oleju . z gory dzieki za podpowiedzi i pozdrawiam 
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.