Rozrzutnik Warfarma N-218/P-Opinie
-
Podobna zawartość
-
Przez zyzek
Orientuje się ktoś może, co może być przyczyną tego, że co chwila pękają tarczki sprzęgła przeciążeniowego w polskim rozrzutniku? Oryginalne działały przez lata, a po wymianie sypią się co kilka-kilkanaście rozrzutników.
Chodzi o ten element:
Powodem jest słaba jakość nowych tarczek, czy przyczyna może być inna? Wie ktoś może gdzie kupić tarczki, które powinny wytrzymać dłużej?
-
Przez blake17
Jakis czas temu zlamal mi sie rozrzutnik na zaczepie. Padl pomysl zeby zdjac aparat i zostawic sam posuw. Bedzie sluzyl jako przyczepa do wywozu obornika. Pozostala kwestia przeniesienia napedu, przy zlamaniu skrzywil sie i rozlecial wal. Nie moge znalezc zadnego katalogu i nie mam pojecia jak to zlozyc. Pomoze ktos?
-
Przez kubakar117
Witam Od roku jestem posiadaczem valtry n134 active.Posiadam skrzynie z biegiem Eco i moje pytanie jest czy można podnieść prędkość w tej maszynie. Aktualna maksymalna prędkość to 43km/h. -
Przez corrado
Sprzedam rozrzutnik 2-osiowy stan dobry. Łańcuchy i zębatki w bardzo dobrym stanie, jest tyna burta więc może służyć również jako przyczepa. Adapter 2-wałkowy. Cena 2800zł Do sprzedanie również zgrabiarko-przewracarka 5-gwiazdowa cena 500zł i kosiarka rotacyjna Famarol 1,65 cena 1400zł.
-
Przez krzysztoffo
Witam ostatnio żucił mi się w oczy John deere 6810 z 2002 roku posiadający skrzynię auto power.Ciagnik obejzalem wszystko mi w nim pasuje Tylko obawiam się tej skrzyni.Jakie są wasze opinie na jej temat,na co zwrócić uwagę przy niej i jakie są ewentualne koszty naprawy.Dodam iż ciagnik posiada 8tyś mth.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Średnica wału jezdnego Claas Mercator 75 i inne pewno też
Renault Ceres 320X & Rozrzutnik obornika