MF 8110 nic nie działa i nie palą się kontrolki
-
Podobna zawartość
-
Przez Maikel1987
W moim bobcacie wolno działa hydraulika , tzn podnoszenie opuszczenie iTP . Jak podnoszę w górę to z taki przewami jakby podnosił czy to na pusto czy z czymś. Jak po robie coś to olej jakby taki z bąbelkami powietrza był . Czy taki olej to norma ? A może pompa powoli juz kaput ?
-
Przez pisarz
Proszę o pomoc, może ktoś z użytkowników ciągnika Claas Axos 320 miał taki problem:
od pewnego czasu -jakieś 3 mies.- często blokuje mi się kierownica podczas jazdy a kilkanaście dni temu zrobiłem sprzęgło, później tur powoli słabł, myślałem że to przez olej więc zmieniłem (olej hydrauliczno-przekładniowy, nie oryginalny Claasa tylko inny ale niby parametry takie same), filtry założyłem nowe a teraz już w ogóle nie ruszę turem -nie wiem co to się podziało, czy rzeczywiście gęstość oleju jest zła (ale niby wlałem 10W) i to że olej nie jest oryginalny Claasa? Czy coś by się stało z pompą i tak to się wszystko zablokowało? prosiłbym o pomoc lub poradę
-
Przez Lukasz123456
Wyswietlacz cyfrowy nic mi nie pokazuje jak zapale ciągnik. Jedynie jak włączę zapłon to pokazuje kontrolke od ładowania . A jak włączę na świecie żarową to pokazuje motogodziny . Jak to można naprawić?
-
Przez DemsKiLS
Witam czy mógł by mi ktoś opisać te kontrolki i klawisze co do czego sluży z góry dzięki
-
Przez bartus14
Niedawno nabyłem mf 6495 2005r. Silnik sisu skrzynia dyna shift Ma problem powyżej 1.5 tys obrotów mrugaja kontrolki swiecy zarowej ,zapchanego filtra ,wlotu powietrza i wyskakuje blad 36. Co jest nie tak? Mial ktos takie objawy?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Neptun z413 Famarol
Wymuszone poziomowanie belki Biardzki