Wydajnosc pompy standardowej C 360
Przez
debrzyna, w Układ hydrauliczny
-
Podobna zawartość
-
Przez Renpas
Witam
Wie ktoś jak wymienić oringi w dźwigni gazu pompy wtryskowej w Renault 155.54. Silnik MWM TD 226 B-6
Ma ktoś może schemat pompy
Pompa Bosch 0 400 866 163
-
Przez Siwecki97
Witam,
Potrzebuje opinii o kombajnie zbożowym Fendt 5220E/5225E jak i o całym koncernie produkującym Laverdę, Fendta i Massey'a Fergusona. Prosze podsuwać również opinie i ceny innych marek kombajnów.
Pozdrawiam!
-
Przez PronarekP5
Witam kolegów , kupiłem Case CS 110 , ciągnik miał problemy przy odpaleniu na zimnym silniku poniżej temparatury na zewnątrz 0* , i był na moje oko mulowaty trochę , i od tego się zaczęło ... Wymontowalem pompę wtryskową i poszła do sprawdzenia , pompa ok wszystko elegancko , ale teraz problem z ustawieniem jej ponownie , ustawiałem wg. znaków i blokaz ciągnik za Chiny nie odpali dymi jak wściekły i nic , czyli nie to miejsce , cechy na pompie ok , blokada na kole zamachowym , i nic , nawet był na GMP ustawiony i pompa na cechy i nic, różne kombinacje były próbowane , i nic , czy ktoś z was ma skuteczny patent na zamontowanie i ustawienie pompy wtryskowej w silniku sisu ?
-
Przez Wojtas974
Witam, wymieniałem ostatnio pompę wtryskowa.. założyłem po regeneracji i mam dziwne wrażenie że traktor nie osiąga pełnych obrotów. Strasznie wolno wchodzi na wyższe obroty. Jaka może być przyczyną? może to być to że pompa musisz się dopasować i rozchulac sama?
-
Przez KrowieBieszczady
Witam
Mam problem z pompa hydrauliczna w ciągniku. Pompa jest w pełni sprawna, lecz jest spory przeciek na jednym z wałków przystawki. „Tradycyjni” pompiarze nie chcą podjąć się roboty gdyż wina leży w przystawce, a nie samej pompie.
Posiada ktoś namiar na firmę/osobę, która podjęłaby się uszczelnienia/naprawy?
-