Zaloguj się, aby obserwować  
Apacz88

Problem z malinami

Polecane posty

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Zaloguj się, aby obserwować  

  • Podobna zawartość

    • Przez daniels_91
      Witam, 
      Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jaki ma by opornik założony za czujnikiem cisnienia oleju w skrzyni biegów w MF 3115.. Wiem już, że ma mieć 60 Ohm Ale ile ma mieć W ?? 
      Gotowy jest kabel do kupienia z opornikiem Ale cena za 20cm przewodu 180 zł to lekka przesada.. 
      przewod czujnika skrzyni opornikiem massey - Szukaj w Google https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung&source=android-browser&ei=tdOIXIWYGciyrgSt06DwDw&q=przewod+czujnika+skrzyni+opornikiem+massey&oq=przewod+czujnika+skrzyni+opornikiem+massey&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.12...6965.13124..13874...0.0..0.117.1637.11j6......0....1.BTisIz-aHHk#imgrc=TzVGTC3q4wrGmM:
      Dziękuję i pozdrawiam 
    • Przez Konrad1245
      Witam mam taki problem gdyż ciagnik jest niby na luzie ale gdy puszczam sprzęgło nadal jedzie dodam ze nie mogę wbić zadnego innego biega chyba się zakleszczyły biegi jeśli tak to jak do tego się zabrać żeby je odkleszczyc pomocy 
    • Przez case-and-case
      Witam mam problem z ładowarką 526s . Silnik perkins 100km pompa rotacyjna delphi . Od jakiegoś czasu po odpaleniu ładowarka chodzi nie równo , telepie całym silnikiem dopiero po paru minutach się uspokaja i chodzi równo . I dzisiaj pojawił się problem z gaszeniem , po przekręceniu kluczyka silnik spada na bardzo niskie obroty ale nie gaśnie . Ktoś miał taki problem ?
    • Przez jacooo13
      Kupiłem 2 miesiące temu MF i mam problem ze sprzęgłem a dokładniej od spodu jest taki dekiel na dwie śruby pokazała się tam nie wielka ilość oleju i sprzęgło zaczęło tak jak by się ślizgać ciągnik nie może ruszyć dopiero po dodaniu gazu ciągnik jako tako się zaczyna toczyć .     
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.