Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rok 1990

cena 170zł(za całosci)

Witam mam do sprzedania rozsiewacz Kos na częsci.W kosie pekła tasma i wałek.Nie zrobiłem tego ponieważ okazyjnie kupiłem rozsiewacz lej.

Moge sprzedać osobno

-skrzynie kosa

-koła z dedtkami i oponami(opony w bardzo dobrym stanie)

-wszystkie osłony

-cała przekładnie

Jesli masz jakieś pytania to pisz na forum lub zadzwoń na  numer 791808003.Na sms nie odpisuje.

Obraz 004.jpg

Obraz 005.jpg

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez lukasz0920
      Witam szukam instrukcji obsługi i katalogu części do case mx 135, sporo szukałem i nic darmowego nie znalazłem. Jeżeli nic nie znajdę będę musiał coś kupić. Może jakiś dobry użytkownik by udostępnił elektroniczna wersję np na Dropbox?
    • Przez Kuba284
      Witam
      Który rozsiewacz będzie lepszy? 
      Sipma rn100 boryna czy może unia mx 850
    • Przez gabione
      Witam.
      problem dotyczy nie zamykającej sie jednej strony rozsiewacza. Siłownik wymieniony, sprężyna nowa i dalej nie zamyka. W czasie pracy muszę wyskakiwać z ciągnika i dopychać "drągiem" siłownik aby zamknęło. Dzwoniłem kiedyś do tej firmy to powiedzieli aby dodać jakieś podkładki, ale to pomogło tylko na chwilę. Czy ktoś z was miał podobny problem i może go rozwiązał? 
    • Przez matijas67
      Witam 
      Mam pytanie odnośnie rozsiewacza A konkretnie obrotów walka 
      Czy to nie robi różnicy jak pojadę na obrotach walka 540 a 540e? 
      Prędkość wtedy będzie taka sama a mniejszym gazem mogę jechać, dodam że mam niektóre wąskie pola 😞
    • Przez podol21
      Witam. Sprzedam agregat podorywkowy Unia Kos 2.6 st. Rok produkcji 2012. Wogóle nie używany. 

• Dodaj nową pozycję...
v