News

siłownik wspomagania john deere 6910
Przez
Hadzik, w John Deere
-
Podobna zawartość
-
Przez Zico99
Witam
Brał ktoś ciągnik w tym finansowaniu? Jak to wygląda przy modernizacji? Jaki wkład własny? Jaki długi okres kredytowania?
-
Przez Bartek62
Witam ostatnio zakupiłem ciągnik John Deere 6200 który ma zablokowany bieg "F". Jest na tym biegu zaślepka. Mam pytanie czy da się odblokować ten bieg?
-
Przez tomi32
Witam Panowie. Wyskakuje mi podczas pracy taki blad BCU523703.17 hitch system i podnosnik przestaje reagować na opuszczanie i podnoszenie muszę zgasić ciągnik i odpalić i wszystko wraca do normalności. Wyczytałem że coś z czujnikiem siły uciagu ale pewny do końca nie jestem. Jak coś to gdzie on się znajduje? Może miał ktoś podobny problem i wie jak go rozwiązać za wszystkie wskazówki z góry dziękuję
-
Przez Patryk212
Witam mam jechać oglądać john deere 1640 z turem i jest taki problem, że nie działa tur i wspomaganie.Pan mówi, że wjechał do garażu i przestało działać. Co to może być? Jaki ewentualnie byłby koszt naprawy.
Ważne informacje
Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.