-
Podobna zawartość
-
Przez luki21kosiarka
Witam. Mam pytanie czy wie ktoś jak zdjac kolo pasowe jezeli jest tuleja zaciskowa ?
-
Przez Gość
Witam, staje przed wyborem przedniej kosiarki czołowej dwóch renomowanych firm. Zastanawiam się nad claas disco 3200f activefloat lub krone easycut f320 również z hydrauliczny dociskiem. Proszę o wasze opinie.
-
Przez Marecki2922
Przedni TUZ zrobić w ciągniku to właściwie niewielki problem , trudniej jest z przednim WOM który w moim przypadku najbardziej przydałby się do kosiarki czołowej i tu mój pomysł ażeby zamontować na takiej kosiarce odpowiedni silnik spalinowy do jej napędzania .
Co o tym myślicie , jakieś sugestie a może już gdzieś widzieliście takie rozwiązanie ?
-
Przez Michall08
Witam. Tak jak w temacie nie działa mi czujnik osiowania w manitce. Odnalazłem go już, jednak nie potrafię go wyjąć. Odkręciłem te 3 śruby mocujące go i nic to nie dało, a nie chcę próbować przez siłę. Pytanie, czy ktoś go wyciągał, i czy wie co mogło się w nim uszkodzić, na jakiej zasadzie on działa i ewentualnie jak go naprawić? Dodam, że problem występuje w obydwóch osiach, a wiązka i kontrolki są sprawne. Z góry dzięki za pomoc
-
Przez Marcin_1992_2008
Witam. Posiadam od niedawna Deutz-Fahra 5110g, który już się popsuł po zrobieniu 26mth. Minęło 2 tygodnie od zgłoszenia awarii po czym przyjechał serwis. Drugie 2 tygodnie ciągnik stoi w serwisie i nie wiedzą co jest? A dokładnie ciągnik szarpie jak się rusza i przestał chodzić REWERS I LICZNIK. Twierdzili, że zrobili a gdy pojechałem to nie wyjechałem z placu i znów ten sam problem. Tylko inny kod błędu się wyświetla. Wcześniej niby coś było z centralka i mówią że nie wiedzą co teraz bo to nowy ciągnik i czekają na jakiegoś mechanika z Niemiec, który ma być pod koniec miesiąca. Moje pytania brzmi czy należy mi się jakaś rekompensata za taki długi okres oczekiwania? Czy można coś z tym zrobić czy porostu trzeba czekać? Bo nie ukrywam, ale ciągnik by się teraz przydał. Był kupiony,zeby robił a nie stał w serwisie
-
Rekomendowane odpowiedzi
Pronar 82SA problem z hydrauliką.
Czytaj dalej »
Oleo-Mac GMC 53 TK Allroad 4