News
-
Podobna zawartość
-
Przez thomas19844
Witam. Chciałbym zamontować rozrzutnik plew do kombajnu new holland tc 56. Ktoś montował lub ma fabrycznie zamontowane? Potrzebuję kilka zdjęć np. skąd jest napęd?
-
Przez Karol123456
Witam,
mam pytanie odnośnie ustawienia kąta wtrysku w tym silniku. Nie wiem jak ustawić kąt wtrysku na kole zamachowym w celu poprawnego zamontowania pompy.
W instrukcji nie mogę tego znaleźć, w jednym miejscu jest informacja aby ustawić 9st, a w innym jest aby ustawić w "poprawnym", na zdjęciach wygląda znowu jakby ustawić trzeba było 18st. (lub 22 nie pamietam w którą stronę to idzie)
-
Przez zbyszek402
Niedawno kupiony kombajn NH 1540S. Mam takie zapytanie od strony wchodzenia do kombajnu, na wale głównym młocarni nie ma żadnej kalamitki do smarowania. Czy łożysko na tym wale smaruje się i w jaki sposób? Bo szukałem punktów smarowniczych na tym kole, ale nie znalazłem. Proszę o pilną poradę na ten temat.
-
Przez rein
Witam!
Mam problem z hamulcami w kombajnie tc56 do tej pory blokowało się jedno koło po przestoju zimowym,potem już było ok,w te żniwa lewe koło blokowało już przy każdym wyjeździe z garażu tzn przy cofaniu i naciśnięciu na hamulec blokowało koło po ruszeniu do przodu słychać było pyknięcie i odblokowywało mam wyjazd trochę z górki i to była makabra co chwila blokada.Patrzyłem hamulce są w środku nic na wierzchu może ktoś działał w tym temacie i zechce udzielić kilku wskazówek.
-
Przez kwiatek
Witam. Mam taki problem a mianowicie po zimie nie mogę podnieść gardzieli. Sprawdzone bezpieczniki, tłoki czy nie są zapowietrzone. Po wciśnięciu przycisku nie ma żadnej reakcji. Hydraulika działa bo rura się otwiera. Proszę o szybką pomoc.
-