News
Szuwar93

Fendt 311 lsa farmer turbomatik przedni napęd

Polecane posty

Szuwar93    0

Witam mam problem z przednim napędem w fendt 311 lsa turbomatik gdy udzwigne dźwignie do włączenia napędu zaraz opada spowrotem a zaczynało się to stopniowo przy pracy czasem się wyłączala aż do tego stopnia że nie może już załączyć. I teraz jeszcze do tego przy pracy z większym obciążeniem tak jak by pali sprzęgło (wiem to turbomatik) a nie moge wiecznie but w podloge. Jestem na etapie wymiany oleju bo chyba najlepiej od tego zacząć i pytam jaki polecicie może pomoże licze na pomoc a nie krytyke z góry dzięki 

 

 

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gramgro    7

Z dźwignią to jest regulacja napięcia sprzęgła od przedniego napędu przy lewej zwolnicy koła tylnego, tam rozkręć trochę cięgno. Co do oleju w turbosprzęgle to do przekładni automatycznej z samochodu. A przy jakich obrotach Ci sprzęgło przepuszcza przy pełnym obciążeniu?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.