Patryk212

renault 110.54 rewers

Polecane posty

Patryk212    1

Witam mam problem z jazdą a mianowicie dzisiaj odpaliłem ciągnik przesunąłem łopatkę od rewersu do przodu i tylko szarpnął trochę pojechał i stoi. Mrugają kontrolki od jazdy do przodu, tyłu i czerwony wykrzyknik. Co się mogło stać?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Patryk212    1
Napisano (edytowany)

Jak wezmę stacyjkę tak jakbym i pogaśnie wszystko to jest dobrze

Edytowano przez Patryk212

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
MarcinKa    23
7 godzin temu, Patryk212 napisał:

Jak wezmę stacyjkę tak jakbym i pogaśnie wszystko to jest dobrze

Pisz zrozumiale może co? 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Patryk212    1
Napisano (edytowany)

Przepraszam. Jak wezmę stacyjkę tak jakby był zgaszony i zgasną wszystkie kontrolki to jest dobrze.

Edytowano przez Patryk212

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez damianzb9613
      Witam, co może być przyczyną mokrego kolektora wydechowego i całego tłumika aż do samej góry (podstawiłem puszkę pod tłumik to nakapało oleju z paliwem czy coś takiego )zostały wymienione pierścienie tłokowe , uszczelki pod głowicą i pompa paliwa i wtryski były sprawdzone.
    • Przez Rilock
      Posiadam problem z ciągnikiem marki Deutz-fahr Agrotron 90, przy rozgrzanym ciągniku gdy chcę cofnąć rozłącza rewers aczkolwiek nie wyświetla błędu tylko wydaje sygnał dźwiękowy. Po kilku próbach udaje się cofnąć. Prosił bym o jakąś podpowiedź co z tym zrobić.
    • Przez krzysztofgru1
      Witam, mam problem z moją renią, otóż po zapaleniu ciągnik działa prawidłowo ale po około 20-30 minutach pracy przestają działać półbiegi, żółw-zając, wom oraz blokada mostu, działa tylko przedni napęd. Skrzynia blokuje się na zółwiu lub zającu - zależy na którym zakresie akurat jadę a półbiegi przełanczają się same na 1lub4 (czasami na 2lub3 ale zdecydowanie rzadziej). Komputer (autotronic 2) właśnie odebrałem z naprawy - podobno na 100%sprawny, filtry nowe, olej jest ok zawór trójdrożny rozebrany wyczyszczony i złożony . Ma ktoś jakiś pomysł co może być przyczyną lub co jeszcze sprawdzic? 
    • Przez Gustawek
      Siemanko. Cyrki z moją Renią. Po wymianie olejów i uszczelnieniu kilku miejsc sylikonem podnośnik dziwnie się zachowuje. Po uruchomieniu ciągnika podnośnik idzie na maksa do góry i pompa jakby dalej ciśnie. W 4-5h na wyłączonym ramiona opadną powoli. Zaznaczę że druga dźwignia od podnośnika jest przyblokowana (ta z numeracją). Ktoś zaradzi?
    • Przez Reno123
      Witam jestem posiadaczem Renault 103.54 mam problem z hydraulikom. Po odpaleniu rurka od pompy hydraulicznej do rozdzielacza mocno drży , przewody do hydrauliki wywrotu są ok nie wiem co powoduje drganie i jak to usunąć . Czy to może być przez rozdzielacz. Po dłuższej pracy słabnie wspomaganie. Proszę o poradę 
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj