SZCZYPIOREK - kto uprawia?
Przez
Slawek0, w Inne uprawy
-
Podobna zawartość
-
Przez thaler351ta
kto zajmuje się uprawą ziołami?takimi jak babka płesznik i lancetowata jeżówka lubczyk i prawoślaz?bo mam problemy z chwastami i chcą mnie z pola wygonić
-
Przez przemo101112
Witam, czy posiada ktoś już jcb fastrac z nowej serii 4000 ?4160 4190 lub 4220? Proszę o opinie...
-
Przez TomaszDras
Witam wszystkich forumowiczów, z racji zajęcia się uprawą ziół- pokrzywy i nagietka założyłem ten wątek abyśmy mogli dzielić się swoimi spostrzeżeniami i pomocą w uprawie. Wiem, że wielu z was uważa, iż nie powinno się pomagać konkurencji, jednak chodzi o pomoc w kwestiach gdzie brak odpowiedzi, a warto uniknąć metody prób i błędów. Warto wymienić się spostrzeżeniami i można zorganizować się w większe grupy sprzedając duże jednorodne partie towaru.
Pojawia więc się moje pytanie: jak suszycie pokrzywę? Chodzi mi o pokrzywę przemieloną całą z łodygą. Czy ktoś z was zajmował się tematem dzikiej róży?
-
Przez Slawek0
Cześć,
Czy ktoś z Was uprawia Oregano (chodzi u uprawę polową)?
Jakie ta roślina ma wymagania glebowe, na co jest wrażliwa i na jaki składniki pokarmowe dobrze reaguje?
-
Przez Slawek0
Cześć,
Czy ktoś z Was uprawia Tymianek (chodzi u uprawę polową)?
Jakie ta roślina ma wymagania glebowe, na co jest wrażliwa i na jaki składniki pokarmowe dobrze reaguje?
-