-
Podobna zawartość
-
Przez pawelfrr
Witam wszystkich posiadaczy mf. Moje pytanie jest takie, gdzie szukać numerów nadwozia czy nadbudowy czyli tych wybijanych dokładnie w mf 3070 z 1987 r. Kupuje taki model i słyszałem od posiadaczy ferdków że mogą się znajdować w różnych miejscach takich jak pod alternatorem czy z tyłu obok podnośnika pod prawym ramieniem.
Jeżeli posiadacie takie ciągniki napiszcie gdzie jeszcze trzeba zaglądnąć.
-
Przez Jackassiu
Witam
Mam zamiar kupić przyczepę z SANOKA D 45( najprawdopodobniej) wywrot na 2 str, ładowność 3,5t. Po prawej stronie nad tylnym kołem znajduje sie tabliczka znamionowa a z lewej str tej tabliczki jest jeszcze jakiś "aluminiowy pasek" (obydwie te tabliczki są nie czytelne-jakiś nalot+farba). Moje pytanie jest następujące: gdzie szukać nr nadwozia-ramy?
Odnowienie tych numerów kosztuje "TYLKO" ok 310 zł
-
Przez Gospodarhz
Sprzedam przyczepę , po remoncie wiosną 2017 , bez papierów , sprawna , trójstronny wywrot , działające światła i hamulce , plandeka na wymiar
Cena 9800 do negocjacji , woj.podkarpackie
-
Przez Esab200
Sprzedam przyczepę polską, wywrotkę 3,5 t ładowności. Przyczepa w stanie bdb po remoncie rok 1969. Pełna dokumentacja. Cena 11 700 oczywiście do negocjacji. Wszelkie pytania proszę kierować na PW lub 665 573 442.
Wielkopolska okolice Konina Turku
-
Przez disel16v
Witam . Poszukuje ciągnika na areał około 15 ha . W przyszłości może więcej . Obecnie pracuje na zetorze 7211 i Ursusie 3P . Sprzęt wysłużony i potrzebuje czegoś mocniejszego do orki głownie , agregatu , transportu zboża i cięższych prac . Budżet to 100 tyś a moc to około 120-130 koni . Co polecacie ? W grę wchodzą tez nowe ale słabsze sprzęty aczkolwiek boje się serwisowania i kosztów z tym związanych. Celowałem w MF bądź nowego ursusa ale nie sugerujcie sie tym ... Sam juz nie wiem .
-